![]() |
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? Alıntı:
Nuray sayarının aşk kuantumu kitabında baya bi yol gösterilmiş bu konuyla ilgili. İstersen oradan başla ne dersin:) |
|
"affederek insanların sana yaptıklarını değil, bunların sende bıraktığı duygusal yükleri yok edersin". tam olarak böyle değil ama çok benzeriydi... |
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? Bende nuray sayarının kitabını okuyarak başlamıştım bu yola...sonra vay halime :)) ama çok dikkatli istemek gerekiyor bilginize..tüm ayrıntıları tek tek yazmanız gerekiyor.. bu arada dünden beri ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım,o insana karşı yeniden ılımlandım sanki.yeniden umutlandım boş yere tabi..niye böyle oldum bilmiyorum..oysa ona karşı gerçekten kapılarımı kapamıştım.. |
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? ben duygularımıda afetmek istemiyorum onlarıda affetmek istemiyorum yakıp yıkmak istiyorum hepsine böyle yapmak istiyorum2600 sorun büyük :) |
|
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? bence o kişi ruh eşiniz değilmiş...öyle olsaydı sebepsiz o da öyle hissederdi..fakat hep arkadaş gozuyle bakmış.. |
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? kendi kendime teşekkur edıyorum inşallah yasak değildir :) |
|
Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? Eskiden mesajlarıma teşekkür etmiyordum hep başkalarını takdir ediyordum şimdi eski mesajlarım gelince önüme onlara da teşekkür ediyorum yeniz yazdıklarıma da. :) Teşekkür önemli arkadaş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |