Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Ruh eşimi hayatıma çektim fakat? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/623100-ruh-esimi-hayatima-cektim-fakat.html)

Işıklı yol 24-06-2013 11:15 PM

Cevap: Ruh eşimi hayatıma çektim fakat?

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844407)
ne güzel anlattıklarınız masal gibi keşke bende ruh eşimi bulabilsem ama daha nasıl yapıcağım hakınnda bile bir fikrim yok

Canım benim ikimizde bulmuşuz ruh eşimizi ama ikimizde kavuşmayı başaramamışız henüz. Yani bizde de hala teknik hatalar var:)

Nuray sayarının aşk kuantumu kitabında baya bi yol gösterilmiş bu konuyla ilgili. İstersen oradan başla ne dersin:)

Değişmek 24-06-2013 11:24 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844415)
Canım benim ikimizde bulmuşuz ruh eşimizi ama ikimizde kavuşmayı başaramamışız henüz. Yani bizde de hala teknik hatalar var:)

Nuray sayarının aşk kuantumu kitabında baya bi yol gösterilmiş bu konuyla ilgili. İstersen oradan başla ne dersin:)

sanırım önce insanları affetmem gerekiyor ama ben affetmek istemiyorum bu karşıma çıkan ilk engel :/

maviinci 25-06-2013 07:17 AM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844420)
sanırım önce insanları affetmem gerekiyor ama ben affetmek istemiyorum bu karşıma çıkan ilk engel :/

bulabilirsen özlem şahin in affetme meditasyonu vardı.. sana sadece orda geçen bir cümleyi söylüyorum:

"affederek insanların sana yaptıklarını değil, bunların sende bıraktığı duygusal yükleri yok edersin". tam olarak böyle değil ama çok benzeriydi...

Zep. 25-06-2013 01:05 PM

Bende nuray sayarının kitabını okuyarak başlamıştım bu yola...sonra vay halime :))
ama çok dikkatli istemek gerekiyor bilginize..tüm ayrıntıları tek tek yazmanız gerekiyor..

bu arada dünden beri ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım,o insana karşı yeniden ılımlandım sanki.yeniden umutlandım boş yere tabi..niye böyle oldum bilmiyorum..oysa ona karşı gerçekten kapılarımı kapamıştım..

Değişmek 25-06-2013 05:20 PM

ben duygularımıda afetmek istemiyorum onlarıda affetmek istemiyorum yakıp yıkmak istiyorum hepsine böyle yapmak istiyorum2600 sorun büyük :)

maviinci 25-06-2013 07:09 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844450)
ben duygularımıda afetmek istemiyorum onlarıda affetmek istemiyorum yakıp yıkmak istiyorum hepsine böyle yapmak istiyorum2600 sorun büyük :)

o duygular sana yeterince acı çektirmiyor gibi gözüküyor buradan..:) yakıp yıkmak isteyecek kadar güç bulamazsan br gün kendinde, o zaman affetmenin neden lüzumlu olduğunu hissedeceksin onayi

iLgeN 19-02-2014 12:27 AM

bence o kişi ruh eşiniz değilmiş...öyle olsaydı sebepsiz o da öyle hissederdi..fakat hep arkadaş gozuyle bakmış..

iLgeN 21-02-2014 01:32 PM

kendi kendime teşekkur edıyorum inşallah yasak değildir :)

Janer 21-02-2014 03:02 PM

Alıntı:

iLgeN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849103)
kendi kendime teşekkur edıyorum inşallah yasak değildir :)

yasak degil.

sweeet 21-02-2014 06:52 PM

Eskiden mesajlarıma teşekkür etmiyordum hep başkalarını takdir ediyordum şimdi eski mesajlarım gelince önüme onlara da teşekkür ediyorum yeniz yazdıklarıma da. :) Teşekkür önemli arkadaş.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM.