![]() |
dua ediyoruzz :)) Malum bugün 11.11.2011... üçümüz (ben,zahiri ve ikieşitbir) bugün dua etmeye ve istediklerimizi bir kağıda ayrıntılı bir şekilde yazmaya karar verdik ... neticede bugün özel bir gün. çekim yasasının en güzel işlediği günlerden birindeyiz.. aramıza katılır mısınız .?? Dileklerimizin en yüksek hayrımıza olacak şekilde gerçekleşmesi için dua eder misiniz.??? Bir müslüman başka bir müslüman için dua ederse daha çabuk kabul olur.. o yüzden sizi de aramıza bekleriz.. sevgilerle.. not: akşam 19:00-20:00 arası yapmayı düşünüyoruz dua saat.imizi. |
Cevap: dua ediyoruzz :)) isimlerini yazacaklar ve katılmak isteyenler genele niyet edebilirler.. sevgilerimle.çıkıyorum ben şimdilik.. bir de bugün dna aktivasyonu dinlemek gerekiyormuş öyle okudum bi yerden.. dinleyecek olanlara güzel dinlemeler.. |
Cevap: dua ediyoruzz :)) denizcim bugünkü mesajın için çok teşekkür ederim... bugün saat 11:11 de dua ettim ve bu etkinliğe de tabiki katılıyorum......kamber-düğün meselesi superxy herkese hayırlı dualar.Allah şimdiden kabul etsin inşallah...128956 |
Cevap: dua ediyoruzz :)) aminnnnnnnn :))) dularında bizi de unutma.. toplu dua et :) çünkü biz seni de katacağız.. teşekkürler ::) |
Cevap: dua ediyoruzz :)) Şeker bende katılacağım size.. Sevgiler.. |
Cevap: dua ediyoruzz :)) ben saati kaçırdım :((( ama gene de dua edicem,nasıl dua etmemi önerirsiniz çekim yasasını harekete geçirmek için, bana bi örnek yazan olursa çok mutlu olucam :)) bir de dna aktivasyonu nedir nerden dinleyebilirim ? |
Cevap: dua ediyoruzz :)) Canlarım dualarınızın kabul olması için ben de dua etmeyi seçiyorum. Allah dualarımızı kabul etsin. |
Cevap: dua ediyoruzz :)) ben de katılmak istiyorum.art56art56 |
Cevap: dua ediyoruzz :)) aminn inşallah dularımız kabul olur.. ben hem buradaki ismini yazdıran arkadaşlara(5 kişiydik) hem de sonradan katılacak olanlar için dua ettim. ve iyi ki etmişim. ben gönlünüzdeki en çok istediğiniz şeyin hayırlı bir şekilde gerçekleşmesine niyet ettim. lavinyam dna aktivasyonu için link atayım sana olur mu hem çok enterasan şeyler de öğrendim bu aktivasyon hakkında :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 AM. |