![]() |
İçimdeki Yolculuk Çekim yasasını hayatıma cektiğimi 5 yıl önce anladım..zıhnımde neyi canlandırdıysam zaman icinde gelip beni buluyordu..önceleri aslında bunun pek farkına varmış degildim..zaman iicnde anladımki hayatıma istedıklerimide istemedıklerimide ben cekiyorum..endişe kaygı korku duydugum olmasını istemediğim seyler beni gelip buluyordu..sanki bir filmi tekrar tekrar başa cevirip izlemiş gibi..anladımki neden korkuyorsanız sizi buluyor..neden cekiniyorsanız sizinle..evrene yaydıgım sinyal korku kaygı ve endişelerimle dönüp dolaşıyor bir başka süretle gene benim yanımdaydı..bu gun durdugum hayat..benim hayatım..acısıyla tatlısıyla..bunu ben istedım ben cektim..ve yaşıyorum..ve bu sürecte içimdeki yolculuga başladım..Kendimle buluştum..kendimi buldum..içimi ruhumu temizleidm.dışım gibiydi icim..gecmişteki insanalrı ffedince anladım ki daha mutluyum ve icimdeki yolculuğu kesintisiz yapıyorum..ve dedimki ben andayım..burdayım ..yaşamın ortasındayım..soludugum her nefeste almaya açıgım..işte bu benim..icimdeki herşeyi kucakladım sevgiyle..sevdim..kabul ettim..zihnimi bırakmayı ögrendim..işte o zaman kendinizi cok güzel keşfedebiliyorsunuz..ve icimdeki kücük kıza yolculuklar yaptım..veyapıyorum..sevgiler.. |
Cevap: İçimdeki Yolculuk farkindaliklarinizin artmasi dilegiyle ::) |
Cevap: İçimdeki Yolculuk içimizde neye inanırsak ve neyi arzu edersek evren onu bize er yada gec veriyor..önemli olan bu noktada kendimizi iyi test etmek..isteklerimize samimiyetle bakmak,bir şeyi neyi iye istiyorsunuz?o şeyi istememizdeki yatan duygu ve düşüncelr neler?ve elime bir kagır kalem alıp ne istedıklerimi yazdım..o isteklerim olursa onunla nasıl olurum..neler hissederim..ve onunla kendimi nasıl görürüm..saf ve koşulsuz bir sevgiyle istemeyi bilmek..işte bunlar insanın kendini en baştan yakalamasını sağlar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM. |