![]() |
HER BİRİMİZİN HAYATINDA RÜYA HIRSIZLARI VAR!!!VİDEO http://www.facebook.com/video/video.php?v=412792678609&saved Çok anlamlı bir video,izlemek için yukarıdaki linke tıklamanız yeterli Olumluya Odaklanmayı Seçiyorum girlhaha girlhaha girlhaha Mutluluk bizim olaylara karşı gösterdiğimiz olumlu tepkinin dugusudur... Her birimizin hayatında rüya hırsızları var... Rüyalarımızı Çeliyorlar... İyiki Varsın Sevgili Nil Gün:)))) girlhaha girlhaha girlhaha |
Cevap: HER BİRİMİZİN HAYATINDA RÜYA HIRSIZLARI VAR!!!VİDEO Ne doğru bir farkındalık ; Hayal kırıklığına uğradıkça daha kötümser bakmaya başlıyoruz,daha şüpheci yaklaşmaya başlıyoruz etrafımızdaki olaylara ve insanlara ağla2ağla2ağla2 Ben Olumluyu görmeyi,olumluya odaklanmayı seçiyorum....Daha Farkında bir yaşamı şeçiyorum... Olayların olumsuz yanlarınıda görüp çıkarımlarımı yaparak olumluya çevirip yaşamıma öyle devam etmeyi seçiyorum....girlhaha girlhaha girlhaha |
Cevap: HER BİRİMİZİN HAYATINDA RÜYA HIRSIZLARI VAR!!!VİDEO teşekkürler........... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |