![]() |
yanlis nerde? arkadaslar hem telkinleri dinlemeye devam ediyorum hemde duzenli olarak enerjimi serbest birakmk knusunda ugras veriyorum. kendi kendime telkin vermeye basladim. inanmak konusunda hicbi sorun yasamiyorum .. biliyorum olacak zamani gelnce.. ilk denemem muthisti! herseyi tam anlamiyla hissettim..sahane bi histi bu sevincli ama dun aksam tekrar deneme yaparken fark ettm odaklanamadm! icime donmeye calistim ama cok basarili oldugumu soyleyemicem dusun2 \.. cok aceleci gibi gozukebilirim ama ilk deneme sahane oldugu halde neden digerlerinde ayni hislere sahp olamadigmi merak ettm. neyi yanlis uyguladim kii ? nden adapte olamadim yani bilemiyorum ... simdiden tesekkurler k8908 |
Cevap: yanlis nerde? aslında ne yapmaya çaılşırken yanlış yaptığını anlayamadım..y789 ama herneyse sabırlı ol. başaracağına eminim.. hoşçakal.. |
Cevap: yanlis nerde? Alıntı:
ayy haklisin aciklayici olmamisim pek girlhaha kisacasi sorunum odaklanamamak!! ilk denememde inandim,odaklandim ve kendme telkinler verdim.. (konuyu buraya actim cunku cekim yasasini da yurutuyorum telkinlerle girlhaha) olayi hissetmeye cok onem veriyorum ben.. ustunde durdugum nokta bu. duzenli olarak yaptigimi yazdim ama geceki denemem moralimi bzdu odaklanamadim bile ağla2 inaniyorum gercekten cook inaniyorum ama hissedersem kendme guvenim artcak ,basarya ulascam .. yardimlarnizi bekliyorum.. umarim dha acik olmustur y789 |
Cevap: yanlis nerde? konuyu ben actim ama cozumu yine ben buldum sevincli\\sadece zaman gerekiyormus .. gecem superdi hissettiklerim ve derinlik beni sahane bi hale soktu y789 etkisini hala yasiyorum .. mutluyum dahasina da erisecegim 8977 |
Cevap: yanlis nerde? Zaten tek gerçek bu yaa.. Sorun sen isen çözümde sensin. Ama bu gerçeği görmek lazım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 PM. |