![]() |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM fos iş yoktur alınmayı bekleyen ders vardır... |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM herşey gönlünceolsun dualarım seninle en hayırlısıyla |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM Alıntı:
Bunu yaşamış olmak dahi sana birçok şey katmıştır. Üzerine düşeni yapmış olmanı kutla , ben de kutluyorum seni, bu bir başarı25889 |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM Bu güzel güneşli günde pozitif enerjiler seninle bizimle... |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM arkadaşlarında dediği gibi olmadıysa vardır bunda bi hayır. "İnsan kaybettiklerine üzülerek, kazanacaklarına mani olur" bundan sonra mutlu ve şanslı günler diliyorum sana. t678 |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM tekrar tekrar sizlere tesekkur etmek gelıyor ıcımden. tavsiyelerınızi ve fikirlerinizi dikkate alıyorum ve yola devam dıyorum. |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM Teşekürler mocha senden de tavsiyelerini bekliyoruzsuperxy |
Cevap: YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM İnşallah dilediğin gibi olur ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM. |