![]() |
enerjini tutabilmek.. Merhaba arkadaşlar bir konuda yardım almak istiyorum. Bi sorunum var. Normalde enerji düzeyi az çok yüksek biriyimdir. Fakat özellikle çok sevdiğim 2 arkadaşım var.Onlardan herhangi biriyle biraya gelinec enerjim akıp gidiyo. Resmen çoküyorum. Bunun enerji alış verişleri açısından bi açıklaması olabilir mi.Ve de ne önerirsiniz? |
Cevap: enerjini tutabilmek.. Biraz daha açabilir misin canım enerjim akıp gidiyor derken...Moralini mi bozuyor... |
Cevap: enerjini tutabilmek.. Yani bu arkadaşlarımla görüştüğümde gayet pozitif ve canlı iken, aradan bir 5-10dk geçince kendimi çok cansız, moralsiz, keyifsiz hissediyorum. Bazı insanlar enerileri çekermiş. Böyle bir şey okumuştum. O yüzden bununla alakalı olduğunu düşündüm. |
Cevap: enerjini tutabilmek.. Bu durum bana da oluyor . Arkadaşınla yakınlık derecenizi bilmiyoruz malesef belki de içten içe hoşlanmadığınız bazı özellikleri vardır bu nedenle yanına gittiğinizde canınız sıkılıyordur . Ben bu arkadaşımla çok samimi değilsem daha az görüşürdüm ama çok sevdiğim bir arkadaşımsa da paylaşırdım onunla herhalde bilmem ki zormuş:D |
Cevap: enerjini tutabilmek.. teşekkür ederim vitamin61. bu kişiler sevdiğim arkadaşlarım. hiçbir sorunum da yok. birebir görüşünce böyle oluyor.ben de anlayamıyorum işte. |
Cevap: enerjini tutabilmek.. sevgili fatamorgana size tavsiyem enerjinizi alan insanların karşısında ellerini baglayın ve ayrıca üstünüzde bir miktar tuz buludurun bu enrjinizi almanızı önler deneyimle sabittir sevgiyle kalın... |
Cevap: enerjini tutabilmek.. ayetel kürsi duasini oku hersey allahtan sifasida allahtandir. |
Cevap: enerjini tutabilmek.. Ben de genellikle çok fazla konuşan kişilerin yanında böyle oluyorum, aslında çok az konuşmuş olmama rağmen aşırı yorulduğumu hissediyorum, enerjim çöküyor, iyi hissediyormuş gibi görünmeye çalıştıkça daha da yorgun düşüyorum. Dinle dinle nereye kadargirlhaha Belki o birebir görüştüğünüz arkadaşlarınızın buna benzer özelliklerinden kaynaklanıyordur. Sürekli karşı taraf paylaşımda bulunuyorsa ve bize fırsat kalmıyorsa çok sevdiğimiz insanlar olmalarına rağmen yorgun düşüyoruz. |
Cevap: enerjini tutabilmek.. [quote=fatamorgana;583440]Merhaba arkadaşlar bir konuda yardım almak istiyorum. Bi sorunum var. Normalde enerji düzeyi az çok yüksek biriyimdir. Fakat özellikle çok sevdiğim 2 arkadaşım var.Onlardan herhangi biriyle biraya gelinec enerjim akıp gidiyo. Resmen çoküyorum. Bunun enerji alış verişleri açısından bi açıklaması olabilir mi.Ve de ne önerirsiniz? arkadaslarina durumunu anlatmaya ne dersin? bu kus gibi hafifletecektir seni. |
Cevap: enerjini tutabilmek.. Alıntı:
Mesela,kendimi o gün iyi hissediyorum,pozitif hissediyorum,enerji dolu oluyorum.Ama (muhabbet konusuna göre ruh halim değişebiliyor !!! ) Ben,enerjimin düşmesini,konuştuğumuz olumsuz içerikli konulara bağlıyorum. seninde,enerjinin düşmesi konuştuğunuz konulardan kaynaklanıyor olabilir mi? Mesela bir araya gelince genel muhabbetiniz nedir? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |