Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Düşüncelerimizi bu konu başlığı altında,yazıya dökerek değiştirmeye ne dersiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463313-dusuncelerimizi-bu-konu-basligi-altindayaziya-dokerek-degistirmeye-ne-dersiniz.html)

yagmur7 10-01-2010 06:25 PM

Düşüncelerimizi bu konu başlığı altında,yazıya dökerek değiştirmeye ne dersiniz?

BU konuyla ilgili aklıma 2 fikir geliyor.(aslında bir çeşit olumlama da sayılabilir.)

1)gün içerisinde yaşadığımız olumsuzlukları yazacağız öncelikle.Hemen altına da bu olumsuzlukların zıttını yazacağız.böylece gün geçtikçe yaşamımızı pozitif oaylar zincirine dönüştüreceğiz

örnek) (hayali tabi;))

*bugün,baş ağrıyla uyandım,sevgilimle kavga ettim,patonum kötü davrandı.

lokantadaki yemekler soğuk ve iğrençti...vs... (mesela bu şekilde iğren bir gün geçirdik diyelim.

-----------------------------------------------------------------------
*bugün sağlıklı bir şekilde uyandım,sevgilimle çok uyumluyuz,harika,sevecen bir patronla çalışıyorum.lokantadaki yemekler müthişti:)) sanki bana özel hazırlanmış... geçirdiğim bu harika gün için teşekkür ederim.

(bu hayali ,olumlu cümleleri yazarken bile enerjiyle doldum sanki:)

2)çekirdek inançlarımızı bulmaya çalışacağız.

örnek) off ! neden hep karşıma dengesiz erkekler/ kadınlar çıkıyor?

demek ki,inancım: erkekler/kadınlar dengesizir.

bu 2. örnekle de yaşadığımız olumsuzlukları (ama sürekli tekrarlayan,adeta kısır döngü olmuş! ) yazacağız. ve birbirimizin çekirdek inancı hakkındaki fikirlerimizi söyleyeceğiz.

***Bu konu,az önce aklıma geldi böyle bir uygulama hoş olur diye düşündüm.bu bölümde,aklıma hoş bir fikir geldi...2 olsun.

sapkal89sevgilerimle...

vitamin61 10-01-2010 07:14 PM

Cevap: Düşüncelerimizi bu konu başlığı altında,yazıya dökerek değiştirmeye ne dersini

ben artık hep olumlu düşünmeye adapte ediyorum kendimi. bugün çok güzel bir gündü hava çok güzeldi dostlarım yanımdaydı...

yagmur7 11-01-2010 11:52 AM

Cevap: Düşüncelerimizi bu konu başlığı altında,yazıya dökerek değiştirmeye ne dersini

*benden hoşlandığını düşündüğüm kişi dün akşam,selam vermedi msn de. iptal.....

*benden hoşlandığını düşündüğüm kişi dün akşam selam verdi msn,de, ve muhabbet ettik :))

kumsal1980 11-01-2010 12:53 PM

Dikkat ettim nerdeyse hep aynı şeyleri düşünüyorum.hala beni kıran insan aklıma geliyor.Sanki kendimi üzmek için uğraşıyorum.Unutamıyorum...
Geçmişi sevgiyle özgür bırakıyorum.Onu kendimi affediyorum.Geçmişi sadace ders çıkarmak için kullanıyorum :)))

blue jaloon 11-01-2010 01:43 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578587)
Dikkat ettim nerdeyse hep aynı şeyleri düşünüyorum.hala beni kıran insan aklıma geliyor.Sanki kendimi üzmek için uğraşıyorum.Unutamıyorum...
Geçmişi sevgiyle özgür bırakıyorum.Onu kendimi affediyorum.Geçmişi sadace ders çıkarmak için kullanıyorum :)))

kardesim kendimizi dinlememek lazim belkide
t678

kumsal1980 11-01-2010 02:20 PM

Belki de :))) ben geçmişten kurtulamıyorum bir türlü.Onun için uğraşıyorum.Ve anı yaşamamı çalmasına bir bakıma göz yumuyorum.zaten bunu aşarsam hayatım çok düzelecek...

yagmur7 11-01-2010 03:52 PM

iş ile ilgili inançlarım;
1-ekonomik kriz var
2-buluğum şehirde iş sahası dar ...................İPTAL...................
3-millet,aç yoksul
4-kimse işini severek yapmıyor
5-iş hayatında herkes kendi menfaatini düşünüyor vs... Bugüne kadar benimsediğim inançlarım:S insan,şöyle bir kendi içine dönünce,neler neler çıkıyor demek ki.Bu şekilde düşündüğüm sürece nasıl istediğim gibi iş bulayım ki zaten:(
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kendi şehrimde iş buldum,kendi özümü en iyi şekilde ifade ettiğim işimde çalışıyorum.yardım sever,sevecen iş arkadaşlarına sahibim.Ve yaşamımı güvenle sürdürürüm....

vitamin61 11-01-2010 03:58 PM

olumluyu yazsak sadece olmaz mı? çok başarılıyım her şey yolunda giriyor en güzel sürprizlerle mutlu oluyorum...

Houner 11-01-2010 04:32 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578646)
olumluyu yazsak sadece olmaz mı? çok başarılıyım her şey yolunda giriyor en güzel sürprizlerle mutlu oluyorum...

bence olumsuzunuda yazarsak iyi olur çünkü o durumuda kabul etmiş oluyoruz ve olumlusunu yazarakta bu durumu değiştiririz yani negatifini kabul edersek zaten düğümü çözmüş oluruz

yagmur7 11-01-2010 08:17 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578646)

Özellikle,önce yaşadığımız olumsuzlukları yazarsak daha iyi olur.

Çünkü yazıya döktüğümüz zaman,negatiften pozitife geçişe de somut bir şekilde şahit olmuş oluruz.Zaten her zaman kalıcı olan yazı değil midir? :)

Ayrıca şöyle de bir avantajı olacak tahminimce,diyelim ki sen,çekirdek inancını bulmakta zorlanıyorsun,ama yaşadığın olumsuzlukları da burada dile getirince,hepimiz senin çekirdek inancın hakkında yorum yapma şansına sahip olacağız ve böylelikle belki de sorununun kökenine daha çabuk ineceksin,farklı bakış açılarını göreceksin.

toparlarsak,olumsuzluklarıda yazmamız çok iyi olacak,aynı zamanda da deşarj olup,içimizdeki negatif inancı tutmamış olacağız bir çeşit terapi gibi...actionsmile

***sonuçta siz bilirsiniz tabi:)) benim ki,sadece pozitife giden yolumuza,ışık tutmak amaçlı yaptığım bir öneri ...

vitamin61 11-01-2010 09:27 PM

çok sevdiğim bi insana mesaj atmıştım cevap vermemişti bütün gün dertlendim. meğer kontörü bitmiş o kadar sevindim ki demek ki olumsuz düşünmemek lazım...

vitamin61 11-01-2010 09:28 PM

bu arada haklısınız önce olumsuz sonra olumluyu yazalım ben sadece yaşadığım bi şeyi paylaşmak istedim. çok mutlu oldum:D

yagmur7 13-01-2010 11:13 AM

*Hoşlandığım insanın tavırları,değişkenlik gösteriyor.Ben bu şekilde dengisz davranılmayı hak etmiyorum.

*Bu kişiyi serbest bırakıyorum.Kendimi önemsiyorum.Ben değerliyim.Ve hayatıma kendi frekansıma uygun,beni mutlu edecek sevgiliyi çekiyorum.blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM.