![]() |
Otohipnoz ve çekim yasası Merhaba arkadaşlar, Otohipnozun gücü ve çekim yasasında kullanılabilirliği hakkında konuşmak istiyorum. Çekim yasası temelde istediğimiz şeyin zaten bizim olduğuna inanmamız ve bizimmiş gibi hissetmemizi öneriyor. Kişisel kaygılarımız ve korsan düşüncelerimiz (biz istemeden zihnimize doluveren olumsuz düşünceler) nedeni ile bunu sağlamakta zorlanıyoruz. Oysa hipnoz halinde herşey olabilirsiniz. İster çok zengin biri, ister çok mutlu bir insan, isterseniz uçabilen bir insan vs vs. ve hipnozda bilinçaltına erişmek çok daha kolaydır. Bu nedenle günlük çekim yasası seanslarınızı otohipnoz altında gerçekleştirmek çok daha hızlı sonuçlar verecektir. Hipnoz halinde otohipnozdan çok daha derin transa girebilmek mümkün olduğundan hipnozla daha etkili ve hızlı sonuçlar alınabilir ancak hipnoz için bir uygulayıcıya ihtiyacınız var, otohipnozu ise kendi kendinize yapabilirsiniz. Basit ve kolay bir otohipnoz çalışması için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-kapisi.html |
Cevap: Otohipnoz ve çekim yasası Ben milyoner olmak istiyorum ornegin.Peki hipnozda uzman sen artik bir milyonersin dedi .UYaninca herkese milyoner oldum deersek ne olacak ? adama deli derler diye dusunuyorum |
Cevap: Otohipnoz ve çekim yasası :) desinler kimin umurunda sen artık bir milyonersin ve kimin ne dediğini takmazsın. Uygun telkinler vereceğiz tabii olumlamaları uygun yapacağız mesela " kimseye belli etme ama sen milyonersin" gibi. Şaka Şaka seans esnasoında öyle hissetmeniz zaten gerekli frekansı yaratır çıkarkende olumlu düşünme telkini veririz yeter. İlk aklıma gelen bunlae ama burada tartışalım aslında güzel olur. |
Cevap: Otohipnoz ve çekim yasası merhabalar.. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarım, acaba bunları bizimle paylaşırmısınız şimdiden teşekürler. mesela en merk ettiğim kendi kendine telkin nasıl yapılır? mesela ben dil ögrenmek istiyorsam bunu kendime telkin edebilirmiyim ?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM. |