![]() |
Günaydın Arkadaşlar:) Sona bir var.2009 valizini hazırlıyor;artık son hazırlıklarını yapıyor.. Ve gitmeden önce hepimize bir hediye bırakmak,ufakda olsa birer dileğimizi gerçekleştirmek istiyormuş Hadi bu sene bitmeden,1 dakikalığına gözerimizi kapatalım,isteğimize yoğunlaşalım ve harfleri kullanarak''2010 a 2009 hatırası'' olarak ne götürmek istiyorsak isteyelim... En ufak bir tereddütünüz olmasın,İstediği(n)miz şey olacak... 2009 onu hayatımıza bırakıp öyle gidecek Ve biz 2010 a onunla başlayacağız... Hadi çabuk çabukk,bütün istekler buraya:) |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) ee ilk talihli benim sanırımm. . ama yazamamm içimden tutsamm olurmu |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) Günaydınnn,çok ama çokk mutlu bir çarşamba günü geçir olur mu NAZ:) Harflere dök tatlım,eğer burada açık açık yazmak istemiyorsan,hemen minik bir kağıt al eline,ona yaz,ama lütfen harflere dök:) |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) http://www.yenidenergenekon.com/wp-c...10/nilufer.jpg bi tuttum bi daha bırakmam o dileğimi sevincli iyi ki varsınız hepinizi seviyorumm blissy |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) Gunaydin :)kahvesmiley |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) Alıntı:
Günaydınınızı aldım ve sevgiyle,huzurla mutlulukla harmanlayıp kocaman yapıp size geri gönderiyorum:) Çok güzel bir gün geçirin .... |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) Tesekkur ederim hep birlikte guzel gunlere |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) günaydınnnnn bende dileğimi aklımdan geçirdim busene neleri geride bırakayım neleri yanıma alayım veeee yeni olarak neler istediğimi........2010 2009 dan güzel olması dileğiyle..... |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) Alıntı:
Lütfen sadece aklınızdan geçirmeyin,harflere dökün.. |
Cevap: Günaydın Arkadaşlar:) ehh günaydın demek için biraz geç ama yine de olsun ben size en güzel çiçeklerin kokusuyla harmanlanmış taptaze bi günaydın diyim...:) Benim uzun süredir yapmayı çok istediğim veya olmasına vesile olmak istediğim tek bir şey var..O da şu: İnsanların birbiri arasındaki dostluğunu, samimiyetini artırmak, birbirleriyle hem sevgi dolu hem de etkin vakit geçirmelerini, her an tesanüd içinde olmalarını sağlamak... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM. |