![]() |
Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Konuyu acma cesaretimi topladim en sonunda. 14 yasinda baslamistim isteklerime ,sadece istekti bunlar.Giyim ,makyaj ve kuafor delisiydim.Komsumuzun bos oje kutularini biriktiridim. 17 yasimda ailem tarafindan evlendirildim.Hemde oyle bir aileki her hafta 2 3 dugune gidilirdi.Her dugune ayri kiyafet ,ayri takilar ,ayri sac modelleri .Hergun alisveris magazalarindaydik.Istedigim takilar ve hersey onumdeydi. Isteklerim olmustu Yillar sonra esimle gezerken O gun eve gelmek istememistim ,israrla gece gezelim diyordum .O da bunun aile yapisina uygun olmadigini aciklamisti yok ya ne isimiz var diyerek.Evet yillar gecti ben kendi evimizin hayalini kurmaya basladim .Bunun mumukun olmayacagini anlamistim.Artik huzursuzlukla baslamisti ailenin beni assalamalari .Beni ac almislardi babamin evinden .Sulaleleri genisti .Herkes benim icin deli oluyordu bir tek onlara sevdirememistim kendimi .Boylelikle ayrilmak kacinilmaz oldu ve ayrilmistik .Ben kendime ev kiraladim .Evimi kendi zevkime gore dosedim.Haliyle yeni ortam yeni arkadasliklar ve gece hayatim basladi. Cekim yasasi devam ediyordu.Yillar once evliliklerine hayran oldugum bir aile vardi .Esi sivasliydi .Oyle severek evlenmislerdi ki .O zaman icimde kalmisti ve Keske benimde esim sivasli olsaydi demistim ,cok kalpten istemistim bunu ama serbest birakmistim. Evet olan oldu .Bir gun yine eglence ortamindayken Uzun sacli ,Uzun boylu ,SPor giyimli Yakisikli bir cocuk .Arkadasim baksana ne guzel dansediyor dediginde kafami cevirip baktigimda orada sedece o ve ben vardim sanki .Birbirimize baktik biraz yanima geldi ve tanistik .Numaralarimizi verdik ve gorusmeye basladik. Evlendik sasiracaksiniz asik olup evlendigim adam Sivas sarkislali . Her hafta sonu sinemaya gideriz .Ayda bir kere yemege cikariz.Eglenceye gidecegimiz zaman kiyafetim ,kuaforum,ayakkabim hepsi yenilenir.Eski esim elimden hisc tutmazdi neymis ayip abileri gorurmus. Simdiki esimse elimi hic birakmaz ,hep hayallarimdeki gibi.Ve ben bunlarin hepsini gece gunduz hayal kurarak elde etmedim .Sadece gonulden isterdim boyle olmasini deyip hayatima devam etmistim. Su anda daha genis bir ev icin hayal kuruyorum .Gecen sene istedigim arabanin icinde kendimi surerken hayal ettim hemde ehliyetsizken .Evren mesajimi aldi ehliyetsiz arabami surulur dedi bir ay sonra o depreyonla bir giriste ehliyetimi aldim .Sonsuz tesekkurler evrene ve sukurler gucu veren Allahima |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim temiz kalpli cnm benım hep gönlüne göre versin Allah ins. |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Canim benim bu temiz kalpi lafini nur icinde yatsin kayinvalidem hep derdi .Cok sagol o senin kalbinin guzelligi.Bakma bazen korkutuyor isteklerimin gerceklesmesi |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Evet çok temiz kalpliymişsiniz umarım Rabbim bize de dileklerimizde yardımcı olur... |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim ablacım büyük bir keyifle okudum yazdıklarını ne kadar güzel isteklerine ulaşmışsın mutlusun Allah dahada mutlu etsin bir ömür istediğin gibi kocaman bir ev versin Allah sana sana söylemiştim zaten mesaj yazdığımda ben senin çekim gücüne gerçekten inanıyordum nedenini bilmeden ama inanmam gerçekten boşa değilmiş hikayeni okuyunca daha iyi anladım hep mutlu ve bir ömür mutlu kal iyilik melekleri hep seninle olsun:))) |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim sevgili derya hanım yeterki isteyin bonusuyla gelecektir.iyiki varsıny789 |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Derya abla o kadar iyisiniz ki eminim her türlü mutluluk sizin hakkınız sevincli |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim derya hanimcim gerçekten de istesmek çok önemli Rabbim veriyor yeterki biz istemesinibilelim... |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Tatlım umarım istediğin herşey istediğinin ölçülerde olur. Çünkü bazı istekler verildiği gibi yanın da bazı olumsuzluklarda verilebiliyor. Gül ve dikeni gibi. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle senin ve herkesinnnblissy |
Cevap: Cekim yasasini cocukken yasamisim ve nerdeyim Herşey bundan sonra da gönlünüzce olur inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |