![]() |
Müthiş bir örnek... Geçtiğimiz hafta internetten tatil yerlerine,otellere falan bakıyordum. Sonunda çok güzel bir yer buldum. Deniz manzaralı odası olan bir yerdi. Tatile ailemle çıkacaktık.Ve 3 kişilik odaları sorduk.Fakat 3 kişilik odalar ın biraz küçük olduğunu ve deniz manzaralı olmadığını söylediler.Üzüldüm. Uzun zamandır tatile çıkmamıştık ve her şey mükemmel olsun istiyordum. İnternette odalara ,otele çok ayrıntılı olarak bakmıştım.Mükemmeldi...Deniz manzarası ise bir harikaydı.Sürekli bakıyordum. tek hissettiğim şey hoşuma gittiğiydi öyle çekim yasası falan aklıma gelmiyordu o sıra... Neyse,3 kişilik oda için rezarvasyon yaptırdık.Ve çıktık yola geçen hafta. Otele vardığımızda,biraz beklememiz gerektiğini,saat 11 de çıkış olacağını söylediler. Bizde,valizlerimizi bırakarak kahvaltıya oturduk.Derken otel sahibi geldi.Ve bize çok güzel bir oda ayarladığını söyledi.Neyse bindik asansöre çıktık 5. kata(en üst) Mucize işte burda başladı. 3 kişiydik ve bize 5 kişilik süit oda verdiler üstelik 3 kişilik oda fiyatına... içeri bir girdim aman allahım.Tam da internetten baktığım oda. deniz manzaralı 2 ayrı oda ve 2 ayrı klima... şaşırdık tabi...Ve ne söyleseler beğenirsiniz.Çekimleri bu odadan yapıp internete koymuşlar. benim hayran kaldığım odayı resmen bize verdiler... Bu bir mucize................... |
Cevap: Müthiş bir örnek... girlhahahep olumsuz yazılara alışmışız ya,inanın hep hayal kırıklığına uğrayacakmışsınız gibi okudum sona doğru gelince oh be dedim içimden.çok sevindim sizin adınıza.birde haberlerde izledim genelde internetten yapılan tatil rezervasyonları sonu hüsranla bitiyor.fakat şaşıttınız beni.ama iyi yönde...iyi tatiller mucizelerin devamı gelsin diyorum..ışık ve sevgiyle kalın..y789 |
Cevap: Müthiş bir örnek... Oda da hayal ettiğiniz gibi çıktığına göre geriye tatilin keyfini çıkarmak kalıyor...:))) |
Cevap: Müthiş bir örnek... vay bee gerçekten mucize olmuş,ah bi de ben başarsam tam süper olacak^-^ |
Cevap: Müthiş bir örnek... Alıntı:
İştahla ve hevesle... Müthiş örnek paylaşımı için teşekkürler. Ne mutlu size. Diğer arkadaşlara da yüreklerinden geçen tüm iyi dileklerinin gerçekleşmesini tüm kalbimle istiyorum.. Sevgiler... |
Cevap: Müthiş bir örnek... ne kadar güzel yaa bu tür şeyler okurken inanılmaz umutlu oluyorum içime yine çok büyük bi sevinç doldu emin olun sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim ahh inşallah bende yaşarım çünkü gerçekten çok istediğim şeyler var allahım ne kadar büyüksün yaa sahip olamayacağımız hiçbir şey yok işte her şey mutluluğumuz için teşekkürler :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |