![]() |
gerçek oldu :) Çok şükür beni duyan yaratıcıma bir isteğim vardı gerçekleşti çekim enerjisi işliyor buna şahit olmak ne güzel...hep pozitif düşündüm ve şimdi meyvalarını yiyorum.sevincli |
Cevap: gerçek oldu :) Alıntı:
|
|
Cevap: gerçek oldu :) gerçek olan ne? söyle de bizde bilelimkrz56 |
Cevap: gerçek oldu :) evet merak ettim neydi bu cok istediğiniz şey. eğer özel değilse paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler |
Cevap: gerçek oldu :) çok sevindim darısı bizim de başımıza? |
Cevap: gerçek oldu :) adınıza sevindim,umarım bizimde gerçek olur ve bizde böyle mutluluk dolu olarak paylaşırız :) |
Cevap: gerçek oldu :) İş istiyordum arkadaşlar, ummadığım bir kişiden mesaj geldi hayretler içinde gülmeye başladım o anblissyaynen böyle hareket ettim. inanamadım şahit oldum bir gerçeğe müthiş birşey arkadaşlar ben,hep güzel düşündüm hep olumlu ve ummadğım biryerden geldi...the secret ta ki gibisevinclidarısı güzel düşünen iyi olan herkesin olsun öpüyorum sizi. |
Cevap: gerçek oldu :) Arkadaşım senin adına çok sevindim, çekim yasasını uygulayan ve sonucunu görmen adına bizleri ve umutlarımızı kat kat artırıyorsun. Tebrikler .. tebrikler.. |
Cevap: gerçek oldu :) Ebru-li yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim. cilgin897 Umarım yeni işin bol bereketli olur. Çok başarılı,mutlu ve huzurlu olursun.Bu çiçekte iş hediyen olsun kabul edersen.... 956k http://www.look.yeah1.com/albums/use...43860/a097.gif http://img181.imageshack.us/img181/8315/cicek2uy1.gif Alıntı:
|
Cevap: gerçek oldu :) Tebrikler ebruli :) Hayırlı olsun. :) |
|
Cevap: gerçek oldu :) Çok sevindim ebru_li; gerçekleşmiş başarıları paylaşmak, her birimizin motivasyonunu artırıyor. İsteklerimizin, en ulaşmaz gibi görünen yerlere ulaşmasını ; onların titreşimlerinini daha geniş alanlara yaymamızı sağlıyor. Teşekkürler Yurdahal |
Cevap: gerçek oldu :) ebru li cok sevındım cnm benım....yoktum bı hafta şimdi okudum..ınan banaa iş bulman cok guzle ayrıcada bunu cekım gucuyle yapmanda cok guzle..ınan banaa bende ınanıorum artık ne duşunuosan oyle oluo...super bı şey dimi..hayatını yonlendırebılmen harıka ...ınan cok sveındım cnm hayırlı olsunnn |
Cevap: gerçek oldu :) bugün mevcut durumlardan dolayı çok stresli bi iş ortamının beni beklediğini biliyordum eski tecrübelerimden, ama gece yatmadan önce ve sabah uyanır uyanmaz bugünün senaryosunu hem yazdım hem oynadım.ve şükürler olsunki daha önce olduğu gibi beni çileden çıkartan bir gün olmadı tüm mevcut şartlara rağmen.hatta herzamankinden daha rahat bir gündü. OHHHH BEEE YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER.. |
Cevap: gerçek oldu :) hayırlı olsun işin çok sevindim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 PM. |