Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   THE SECRET MSN GRUBU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/227170-secret-msn-grubu.html)

ataqata 15-02-2009 12:45 AM

THE SECRET MSN GRUBU

Arkadaşlar başka bir siteden arkadaşlarım kendi aralarında böyle bir grup oluşturmuşlar belki burada da uygulanabileceğini düşündüm. groupsim.com diye bir sitenin verdiği bir hizmet. Burası aynı mirc, kelebek gibi chat kanallarının kullandığı sistemi sunuyor bir grup adresi alınıyor ve msn ye ekleyen kişiler ortak kanaldan konuşabiliyor. Ben yeni öğrendim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsınlar lütfen. ayrıca grubu ekleyen kişilerin adresleri istemediği sürece bir başka grup üyesi tarafından görülemiyor. Böyle bir uygulama yaparsak birbirimize sürekli destek sağlayabilir yardımcı olabiliriz ayrıca buradaki herkesin ortak noktası olan çekim yasası konusunda bolca muhabbet edebiliriz diye düşündüm. bilmem sizler ne dersiniz. Ben thesecret adında bir grup adresi aldım.
group71983@groupsim.com. adresi msn kişi listenize eklemeniz yeterli olacaktır. Ben gruba adminlik yapabilecek bir kişinin alması iyi olur diye düşünüyorum.

Bu fikre ne dersiniz?

Belgin ∞ 15-02-2009 01:05 AM

Bu konuda bir fikrim yok fakat, şunu söylemek istiyorum. Mesajlarınızı küçük harfle yazarsanız bizler için daha az yorucu olur, değiştirmek zorunda kalıyoruz çünkü.

Sevgiler.

ziyaretcixy 15-02-2009 01:15 AM

sen çekim yasası ile ilgilnen arkadaslarını getirirsen burda yapılan paylaşımlar daha iyi olacaktır... herkesin okuya bileceği şekilde... ve yazılan 1000 e yakın makale var...

sence hangisi daha yapıcı :D

secret kitabın sana gerçeğin yanlızca % 5 i olduğunu söylesem...

ataqata 15-02-2009 01:38 AM

öncelikle redflowers zahmetindne dolayı tesekkur ederim kusura bakmayın buyuk karakter kullanılmaması gerektiğini bilmiyorumdum:s akın beyin beye katılıyorum elbetteki site okurlar için cok daha yararlı! hani benim düşündüğüm siteden ayrı bir şey değil site üyelerinin anlık yardımlaşabileceği bir platform olur diye düşündüm mesela gün içinde bir problemle karsılastım veya aklıma bişey takıldı veya o an birinden bu konuda destek görmek istedim bakarım kim online arkın berk ve akın berkle hemen paylaşabilirim.. ama hani aklıma böyle bir fikir geldi güzel olur diye düşündüm sizlere sundum...
ayrıca yukarda bahsettiğim arkadaşlar secretle alakalı değiller ben onlardan esinlendim burdada olurmu olursa nasıl olur acaba diye sizlere sordum:D

elector- 15-02-2009 12:00 PM

pek yatmadı aklıma. paylaşımlarımızı burdan yaparsak daha güzel olacak kanaatindeyim.

m_k 15-02-2009 06:31 PM

aslında çok iyi olurdu günlük karşılılklı konuşma ile çok daha iyi gelir.ben isterim boyle bır oluşumun içinde olmayı.siteden yazılan lar ayrı .onları okuyunca da iyi geliyor .birebir paylaşım iyi

ataqata 15-02-2009 09:30 PM

arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama site arkadaşlarımız fikirlerini açıklama taraftarı değil sanırım.. suan için aktif olan the secret grubunun adresi group71983@groupsim.com dur. bizimle olmak isteyen arkadaslar ekleyebilirler..

hayat kadere inat 08-04-2009 12:13 AM

Cevap: THE SECRET MSN GRUBU

Eh ben fikrimi açıklayayım barii
bad45

studiofix 08-04-2009 02:00 AM

bazen insanların siteye yazmak istemeyeceği şeyler olabilir,daha yakın bir ilişki kurmak isteyebilir deneyimli arkadaşlarla.bu doğal birşey neden olumsuz yaklaşıldı anlamıyorum

LEOPAR 08-04-2009 07:50 PM

arkadaşlar bu gayet iyimser bir teklif ama bunun sonucu gruplaşmayı doğurur buda heralde anladığım kadarıyla kimsenin hoşuna gitmez

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM.