![]() |
Boşluk Yasası BOŞLUK YASASI Hz.Musa,Mısır'dan çıkmak için adamlarına öncülük ederken,susuz kalırlar,yağmur yağmaz ve kaybolurlar. İnsanlar Musa'ya gelir ve onların adına Tanrı ile konuşması için yalvarırlar.Musa sakin bir şekilde,yağmur duası etmelerini söyler.İnsanlar dua eder ama yağmur yağmaz. Musa'ya giderler ve "Dualarımız işe yaramıyor.Yağmur nerede?" diye sorarlar. Musa yanıtlar,"Hendekler nerede?" İnsanların kafası karışır ve "Anlamadık.Bizim yağmura ihtiyacımız var," derler. Musa tekrar eder,"Hendekler nerede?Eğer Tanrı'nın size yağmur getireceğine gerçekten inansaydınız,hendek kazardınız!" Yüreğinizin arzu ettiklerini almak için,inanmanız ve onu almaya hazır olmanız gerekir.Ve o geldiğinde doldurması için bir yer açmanız lazım. Aslında bu çok eğlencelidir.Size ulaşmak üzere olan güzelliklere yer vermek için yaşamınızda nasıl küçük ve büyük boşluklar açabileceğinizi bir düşünün.Evrene ve bilinçaltınıza bolluk mesajı göndermenin,artık size fayda sağlamayan ya da sizi temsil etmeyen şeylerden kurtulmaktan daha iyi bir yolu yoktur. Artık size fayda sağlamayan nelere tutunuyorsunuz? Bu ilkeyi,arka bahçeye çıkıp bir çukur kazarak test edebilirsiniz.Ne olur? Çukurun dolması vakit almaz.Neden mi? Doğa boşlukları doldurur. JAMES ARTHUR RAY'in BOLLUK YASALARI adlı kitabından ALINTIDIR... |
harika bir yazı, teşekkürler... benim hatam hep işte burda. hep bir şeyler istiyorum ama onun için ne yeterince çaba gösteriyorum, ne de onun olacağına yeteri kadar inanıyorum... |
çok beğendim yazıyı |
rica ederim arkadaşlar. inşallah hepinizin istekleri en kısa zamanda, hayırlısıyla gerçekleşir |
Çok güzel , farkında olamadan dolduruyoruz, anıları, duyguları, kıyafetleri, evrakları, kıyamıyoruz, sankı bir parcamızın gideceğigini düşünüp veremiyoruz. versek yenilere yer acılabileceğini hiç düşünmemiştim. Yeniler, yeniler, dün yine eskidi zaman... sevgiyle kalın.... yenı yeni ışık olalım. |
çok güzel bir yazı çok beğendim.paylaştığın için teşekkürler.art56art56 |
Alıntı:
|
musa a.selam ın meselesi aslında bize çok şey anlatıyor..bir konuya daha dikkatinizi çekmek isterim. "O dilemedikçe , siz dileyemezsiniz " der kutsal kitabımız.. yani bize dilemek yolu açılmışsa , O diledigi içindir. ve O diledigi için siz dilediniz ..dileğinizin artık gerçekleşmemesi için bir neden yok.. konuya burdan bakalım pls. |
Alıntı:
|
Cevap: Boşluk Yasası müthiş motive edici tüm yorumlar ve yazılar. hepinizin beynine ve yüreğine sağlık arkadaslar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |