Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/1473-cekim-yasasi.html)

cnb 09-08-2007 04:41 PM

Ynt: Çekim Yasası

ben de istiyorum çekici olmaaaaaaaak
blissy blissy blissy blissy

keops 09-08-2007 08:10 PM

bende bir çekim yasası anımı anlatayım
birgün bankaya para yatıracağım ama biliyorumki o gün bankada sıra var kalabalık ve benim acil o parayı yatırmam gerekiyor
sonra bilincimde o parayı çabucak yatırdığımı hayal ettim.bu konuda telkinler verdim ve hissetme moduna geçtim ve başımın tepesinde bir şans yıldızı hayal ettim ve bugün şanslı olacak dedim
bankaya girdiğimde tahmin ettiğim gibi çok kalabalıktı önümde 100 kişi vardı ve her kişi 2 dakika sürse düşünün halimi
sonra bankanın soluna doğru yürüdüm içimden bir ses sağa doğru yürü sütunun arkasına bak dedi ve bende oraya doğru yöneldim birde ne göreyim arkadaşım para yatıracak ve ona bir kişi kalmış rica ettim benim parayıda yatırırmısın diye
oda tabiki ne demek dedi? ve böylece şansımı kendim yarattım..bize bu güç verilmiş bazen hayal ederek bazen dua ederek bu mekanizmayı harekete geçiririz...
muhabbetle

cnb 10-08-2007 09:19 AM

arkadaşlar,
paylaşımlarınız gerçekten çok güzel.
bu örnekler sayesinde uygulamanın aslında ne kadar kolay olduğunu görüyorum,
inşallah yakın zamanda ben de deneyinlerimi aktarıcam
sevgiler

YAZGÜLÜ_81 12-08-2007 05:33 AM

Çevremde gözlemlediğim çekim yasası olan örneklerden anlatayım çünkü arada bir ben de inanmıyor gibi oluyorum yok mu acaba böyle birşey diyorum fakat var somut olayları gördükçe iyice inanıyorum.
Çocukluğumda çok yakından gözlemlediğim bir akrabam vardı, o zaman onun gençlik yıllarıydı,onun aklında hep zengin olmak,kendi işini kurmak ve iyi yaşamak vardı,maddi imkanları çok elvermese de o zaten çok varlıklıymış gibi giyinir,gezer yer içerdi.Bu insan yıllarca zenginliğin yollarını aradı,umudunu hiç yitirmedi fakat birçok kez iş kurmaya kalktı ve iflas etti evine ekmek,çocuklarına süt götüremediği günler oldu,sonunda bir yerlerde birşeyleri doğru yaptı , umudunu yitirmedi,inançsızlığa düşmedi ve şu an sonuç tam onun hayal ettiği ve istediği gibi kendi işini,fabrikasını kurdu,istediği zenginlik ve rahat hayata kavuştu ailesiyle çok huzurlu ve mutlu, bu benim yakından takib ettiğim çekim yasası örneğidir.
İstedi, inandı ve aldı.................. smiliyface

pakguc 12-08-2007 01:05 PM

benden de bir örnek...

3,5 yaşındaki yeğenim sevgili ATA,
bir gün bir yarde Mehmet Takımı-nı görüyor... Adını da "Neşyin Dedeler" (nesrin dede)koymuş...
neşyin dede yukarı neşyin dede aşağı...
gece annemin anlattığı masallarda bile neşyin dedeleri var..
babam sakal bıraksa "aaaa dedem neşyin dede olmuş" diye boynuna atlıyor...

işte çocular o kadar safca ve doğru yapıyor ki bunu, her yerde Neşyin dedeleri karşısına çıkıyor...
son olarak geçen hafta şileye tatile gittiler,
Şilere festival varmış seyretmeye gitmişler...
"anne biyazda neşyin dedeler mi çıkacak" demiş....
ve 2 dk. sonra ATA'nın Neşyin dedeleri gösteri yapmaya başlamış...
Ataya davul bile çaldırmışler (yaşına göre inanılmayacak kadar müthiş davul çalıyor)

bu arada ben bugüne kadar hiç mehter takımını canlı olarak görmedim, ama benim 3,5 yaşındaki yeğenim küçücük yaşamında 3 kez mehter takımını canlı gördü ve davul çaldı

cnb 13-08-2007 08:47 AM

teşekkürler elif ve izumi,
demek ki ,çekim yasasını uygulamak öyle 5dk.'lık iş değil.
zaman ,risk alma ve sonsuz saf bir inanç gerektiriyor.
sevgiler

YAZGÜLÜ_81 13-08-2007 06:14 PM

Bir de kötü bir örnek olacak, fakat yine de paylaşmak istiyorum,benzer benzeri çeker hesabı yani,
arkadaşlarımdan biri bir evlilik yaşadı kız eşiyle çok mükemmel bir şekilde severek isteyerek evlendi , çok kısa bir süre içinde 2-3 ay gibi sürede eşinin olmadık halleriyle karşılaştı ve ayrıldı , hayatına kaldığı yerden devam etti çalışıyordu zaten,fakat eski neşesinden pek eser kalmamıştı , onun kız kardeşi de geçtiğimiz aylarda evlendi ve sonuç yine aynı neden ayrıldığını bilmiyorum fakat boşanmak üzere olduğunu duydum onun da , benim yorumum sanırım ablasının halini gördükçe korktu ve korktuğu , konuştuğu, üzüldüğü şey onun hayatına çektiği oldu ve onu yaşadı, yani hayatımızı düşüncelerimizle , korkularımızla,konuştuklarımızla biz yönlendiriyoruz.O nedenle sürekli olumlu olmalı, olumlu şeyler düşünmeli,bilinçaltımızı iyi düşüncelerle doldurmalı ve beklentilerimizi hayatımıza çekmeliyiz. hismiley

tresor 13-08-2007 06:21 PM

aslında suna da bakmak lazım, tabı bu olayda kısılerın aılelerını bılmıyorum, aslında evlılıkte yasananlar gecmısımızde bızım bılıncaltımıza kodladıklarımız oluyor, eger aıleden bır problem varsa tekrarlamıs olabılır... bugun psıkonun yazısı cok guzeldı, tamamına katılıyorum, kımınle evlenecegımızı bıyolojık olarak bılıyoruz, ama evlendıkten sonra sudan cıkmıs balıga donuyoruz, bayanlara tek cagrım su, lutfen kendı hayatınızı devam ettırın, kendı hayatınız olmadıkca bız olmak mumkun degıldır, bız olalım derken ben olmayı unutmayın, butun beklentılerınızı de esınızden beklemeyın, karsınızdakı de bır ınsan sıze ne kendınden baska bır mutluluk ne de mucıze verebılır , evlenmektekı maksat hayatı paylasmak olmalı , cendereye sokmak degıl, ızumı ne kadar guzel yazıyor, once karsınızdakı arkadasınız sonra sevgılınız ve daha sonrasında kocanız olmalı ( kanunı olarak sevincli )

dost78 14-08-2007 08:23 AM

İnsanlığın binlerce yıllık hayal-dua-dilek-adak kültürünün içinden Tanrı kavramını çekip çıkartma operasyonu...

“İstersen olur” diyor The Secret.

Ama kim “ol” duracak?

Kimse!..

“Zaten yasa böyle” diyor The Secret.

Tanrı’nın adını ağzına almıyor. Onun yerine sürekli “evrene güvenin, inanın, inanç duyun” diyor.

Haşmet Babaoğlunun Köşe yazısından alıntıdır

pakguc 14-08-2007 08:36 AM

bu kadar çok kesime hitab edebilecek bir kitabı yazarken Tanrı'dan bahsedilmemesi olağan karşılanabilir bence...
Tanrı'ya inanmayanlar da var bizim düşündüğümüzden farklı şekilde inanalar da var...
zaten yazar ropörtajlarında "Tanrı kelimesi geçmiyor ama kitabın her zerresinde Tanrı var zaten" diyor..

Zaten evreni yaratan da Tanrı değil mi?
Evrendeki her yasayı yaratan da Tanrı, çekim yasasını da...
bunun için aslında Herşeyi yapan Tanrı yine The Secret gözünde bence...

sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 PM.