![]() |
Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var...:( Bu söylediğini yaptım ben daha önce telapatide önce gönderici olan kişi oydu ben onun çekim yasasına girdim ama zıtlıklar benden kaynaklanıyor. Şu şekilde iza edeyim ben işitme engelli biri olduğum için beni aşırı derece koruyucu konumuna girmesini istemem hemde kalbimi kırmasından korkarım karşımdaki kişinin bana acıyarak bakması beni çok yaralar helede bu eşim olacak kişi olursa onun için hep önceliklerimde işimi ön plana koydum işim oldumu sosyal yönden ayrılmamış olacak bir iş ortamım olacak kendime güvenim olcak ekonomik yönden yardımımda olacak ve hayellerimde ayrılık görürkende işime girdiğim zaman geleceğinide hayel ediyom ama bunları tamamen bilinçsiz olarak yapıyom sosyal yönüm çok iyi olmasına rağmen içimde hep korkum var işitme sorunum yüzünden problem yaşarsam bu korkum dan dolayı insanların bana fazla yakın yaklaşmasını istemiyom yani sorun kendimde 88a |
Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var...:( Sevgili Perilice, madem söylediğimi yaptın. O kişi hayalindeki tablonun içine uydu mu? İşitme problemini belki de sen sadece "engel" olarak görüyorsun 8Bu arada "Engel" Almanca'da "melek" anlamına gelir). Onu sadece olasılıklara göre değerlendiriyorsun. Bir de sanıyorum olayı takibimden kaçırdım. Bu kişiyle aranızda şu an nasıl bir ilişki var? Arkadaş mısınız? görüşüyor musunuz? |
Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var...:( Sevgili Yurdahal oldukça yeterli bir şekilde açıklamış durumu. Ekstra söyleyecek bir şey bırakmamış bize. Teşekkürler Yurdahal tender45 Her şeyin en hayırlısıyla hayatınızda olması dileğiyle... Sevgiler sapkal89 |
Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var...:( Bu konuyu ben tam açalı 2 yıl olmuşş.. 2 yıl içinde ne çok şeyler değişti hayatımda... :)) O insan gelmedi belki doğrudur,o insandan sonra ben kimseleri sevmeyede korkar oldum.. Ama şuan herşeyin üstüne açlıkla gitmiyorum ,ve hayatımdanda gayet memnunum.. Değerli arkadaşlarım bütün yorumlarını okudum,şimdi gördüm hepsini..Verdiğiniz teker teker cevaplar için teşekkürlerr.. O sevdiğim kişide ayrıca şimdi evlendi,çocuk bile bekliyor eşiyle..Allah mutlulukları daim etsin derim.. İyiki böyle bi anı yaşamışım ve ne güzel deneyimlerim olmuşş.. Herşey de bir hayır varmış demekki :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |