Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Yardımınıza ihtiyacım var...:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/13969-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)

Casandra 04-10-2008 01:47 PM

Yardımınıza ihtiyacım var...:(

Nerden başlıyacağımı bilmiyorum biraz fazla bi saçma bi konu olcak ama anlayışla karşılıyacağınıza eminim...

Bu çekim yasası denilen şey qerçekten sevdiğin insan içinde olabilirmi?

Ben bir seneden fazla bi insana hayranlıktan fazla bi duyqu duyuyorum onu elde etmek için herşeyi yaptım...hediyeler,qüsel sözler,bakışlar,ağlamar...ama sonuç vermedi...en sonunda onu doğal yollarla elde edemiyeceğime inandım...1 aydan fazla çekim yasasını yapıyorum ama sonuç sevdiğimin üzerinde olmuyor aksine ailem ve arkadaşlık ilişkilerimde kendini çekiyor oysa ben sevdiğim insanı hayatıma çekmek onunla qüzel vakitler qeçirmek istiyorum...ama şu bi qerçek kie pozitif düşünce hayatıma yayılmış...sevdiğimin insanın hayatıma qirmesi konusunda hariç..
fazla uzattım qaliba diyeceğim şu:qerçekten o insanı çekim yasasıyla hayatıma nasıl çekip onunla beraber olabilirim...lütfen :( şimdiden tşkrler

perilice58 04-10-2008 02:42 PM

Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var...:(

Bu mevzuyu bende çözmüş değilim ama sevdiğimi ne zaman düşünsem veya rüyamda görsem kader bizi muhakak bir yerde karşılaştırıyor ama gelki o bana açılamıyor sevgisi var fakat bunu dile getiremiyor marttada bir seneyi tamamlayacak y789 bakalım ne zaman açılcak bana beklemedeyim ttli3

yurdahal 04-10-2008 02:50 PM

Merhaba Sevgili Casandra,

Çekim yasasını bu şekilde kullanmak mümkün değil. Çekim yasasında sevgi isteyebilirsin, seni çok seven birine aşık olmayı ve mutlu olmayı isteyebilirsin... Karşılığı olan bir aşk, bir birliktelik, evlilik, vs. isteyebilirsin. Evren de tüm datalarını gözden geçirir ve senin isteklerini içinde barındıran en uygun seçeneği sana yollar. Çekim yasası kısaca bu doğrultuda çalışır

Ancsak ben x kişiyi istiyorum dediğin anda, olayın boyutu tamamen değişir; çünkü çekim yasası herkes için işler, senin için de, birlikte olmak istediğin kişi için de. Evren onun isteklerini de yerine getiriyor ve onun isteklerinde sen yoksan, evrenin yapabileceği bir şey yok açıkçası.

Yani onun da en az senin ondan hoşlandığın kadar, senden hoşlanması gerekiyor. Anladığım kadarıyla da böyle bir durum yok ortada. Bu olmadığı sürece de şartlarınızda değişiklik olmaz.

- Ama evren ve çekim yasası boş durmayacak, sana benzer ,uygun alternatifler yollayacaktır; fakat sen bir saplantı da olduğun sürece bunları görmekte zorlanabilirsin. Bu yüzden bu konunun üzerinde fazla düşünmemeye başladığında, belki de onu unutturacak biri karşına çıkacaktır.

- Bir de çekim yasası zorlamayı, fazla ısrarı sevmez. Zorlanılan yerlerde blokajlar oluşur. belki de işleri oluruna bıraksan, senin tavır ve davranışların değiştikçe , karşındaki kişinin de sana karşı olan davranışı değişecektir.

- Ayrıca "her şey de bir hayır vardır" demek gerekiyor bazen, istediğine ulaştığında sonuçlar hayal kırıklığına uğratabiliyor:)

Kısacası çekim yasasında bu dediğin olaya yer yok, çünkü o doğal yolla çalışır.

Sevgiler

Yurdahal

Akulina 04-10-2008 02:58 PM

Sevgili Yurdahal çok güzel anlatmış...
Karşılıklı ise eğer çekim yasası işe yarayabilir...
Birde düşünceyi serbest bırakmak çok önemli,isteyin,hissedin ve serbest bırakın...Çok üzerine yoğunlaşmadan yapın...

TR-ance 04-10-2008 03:59 PM

Bence O Kişinin Sana Gelmemesi İyi OLmuş.. Neden Dersen Sen O Kadar Uğraşmışsın Ama Eğer O Mesajı Alıp Sana Gelmemişse Titreşimleriniz Uymuyordur.. Mesela Ben Bir Kişiyi Kazanmak İçin Enerjimi Onun Seviyesine Getirmeye Çalışmam Çünkü Bu Benim Doğallığımı Zedeler Ve Benimde OnLa OLan İlişkim Pekte Sağlıklı OLmaz.. Bence Kendine İdeal Bir Sevgili Kriterleri OLuştur Ve Ona Odaklan.. Birde İlla Onu İsteme.. Ben Genelde Şöyle Diyorum.. " Ya Bu Türevde Birşeyler OLacak Ya Da Daha İyisi.. ! " . Bence Düşünme Şeklin Böyle OLmalı.. Ve Emin Ol İşe Yarıyor.. smiliyface

Sevgiyle Kal..

ziyaretcixy 04-10-2008 11:59 PM

yurdahal ve hayal ablam güzelce izah etmiş...

insanlar bir frekansa sahiptir. Bu frekansa benzer insanlarla ilişkiler içinde olurlar... onların frekansını deiştiremessin... ya onların frekansına geçmek zorundasın (ki bu çok zor) yada Ruh ikizini dileyip kendi frekansında gerçekten aşık olacağın birini hayatına çekebilirsin. şu anda onu tanımasan bile....

perilice58 05-10-2008 07:23 PM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
yurdahal ve hayal ablam güzelce izah etmiş...

insanlar bir frekansa sahiptir. Bu frekansa benzer insanlarla ilişkiler içinde olurlar... onların frekansını deiştiremessin... ya onların frekansına geçmek zorundasın (ki bu çok zor) yada Ruh ikizini dileyip kendi frekansında gerçekten aşık olacağın birini hayatına çekebilirsin. şu anda onu tanımasan bile....

y789 peki ruh ikizini buldun fakat çekim yasasını bilmeden yanlışlıkla kullandın hep hayellerinde sonu ayrılık olarak hayel ettin diyelim bunu nasıl düzeltilebilir agl34

ziyaretcixy 05-10-2008 07:33 PM

olmasını istediğini düşünerek tabi... kafamızdaki kötü düşünceleri yenmek için sayısız yöntem var... bunu ne kadar istediğiniz önemli

perilice58 05-10-2008 08:09 PM

Alıntı:

olmasını istediğini düşünerek tabi... kafamızdaki kötü düşünceleri yenmek için sayısız yöntem var... bunu ne kadar istediğiniz önemli

dusun evet şöyle bir baktığımda ben hep işimi istediğim evlilik konusu dahi olduğunda işim olmadan ayaklarımın üzerine sağlam basmadan evlenmem dedim sanırım bir şeyi isterken diğer tarafı yıkıyorumçekim yasasını bilinçli kullanmada benim yardıma ihtiyacım var 88a

yurdahal 05-10-2008 08:14 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

y789  peki ruh ikizini buldun fakat çekim yasasını bilmeden yanlışlıkla kullandın hep hayellerinde sonu ayrılık olarak hayel ettin diyelim bunu nasıl düzeltilebilir  agl34

Merhaba Perilice,

Öncelikle neden sonunu ayrılık olarak hayal ettiğini bulmalısın bence. Çekim yasası tabii ki kullanılması gereken önemli bir olay , fakat çekim yasasını uygularken çoğunlukla atlanılan, daha doğrusu farkında olunmayan bir durum daha söz konusu. Uzun yıllar astroloji ile ilgilenince olaylara biraz daha farklı boyutlardan da bakmaya başladım açıkçası.

Biraz farklı bir konuya dikkat çekmek istiyorum.

Bizim bu dünyada farkında olduğumuz beden , akıl ve duygu dünyamız, gerçekte evrendeki boyutumuzun küçücük bir uzvu.
Gerçek boyuttaki benliğimizle aramızdaki iletişim bu dünya da deneyimlerimizi uygulayabilmemiz için son derece kısıtlı ölçüde kullanılabilmekte. Her birimizin bu dünyaya gelişinde bir amacı var. Bu amaç aşçılık yapmak da olabilir, uzaya gidn bir astronot olmak da olabilir. Gidilmesi gereken yol her ne olursa olsun, eşit önemdedir.

Bizler dünyaya geldiğimizde hedefimizi bilmeyiz. Fakat üstbenliğimiz, yani o evrendeki asıl ben dediğimiz bilinç halimiz bizi doğru yolu bulmak için yönlendirir. Bu yönlendirme, bir sezgi, rüya, eşzamanlılık, his, duygu, karşılaşma olabilir. Bunlar bazen kendi isteğimiz dışında olan olaylar gibi  algılanabiliyor ve bizi üzebiliyor da. Oysa devrede olan farkında olmadığımız, kendinden haberdar olmadığımız yanımızdır.

O bizi sürekli gitmek istediğimiz yola yönlendirir. Bizi toplum psikolojisine kapılıp koyun sürüsü gibi hareket etmekten korumaya için çalışır. 
Birey olarak ilerlememizi sağlar.  Çünkü birey olarak amacımıza yaklaştıkça mutluluğumuz artar ve bu hayatta gerçekten ulaşmak istediklerimizin farkına varmamızı sağlar.

Ben sana şunu tavsiye etmek isterim aslında; hayatındaki hedefleri gözden geçir (hayalini kur istersen) ve hayatına sokmak istediğin kişiyi de bu imgelemin içine yerleştirmeye çalış. O kişi oraya uygun mu? Yoksa o kişi hayatındaki hedeflerinin önünde blokaj oluşturacak bir enerjiye mi sahip? Sana ayrılıkla sonuçlanan hayalleri kurduran, aslında seni bir engelden korumak isteyen üst benliğin mi? Onu çok isteyen, toplumsal güdülerle pompalanmış ego mu?

Eğer tüm bunları gözden geçirdiğinde içindeki ses sana ortada hiçbir problem olmadığını söylüyorsa, o kişiyi istemeye devam et ve pessimist düşüncelere izin verme.

Fakat durum değiştiyse, koruyucu üst benliğin senin için devreye girdiğini farketmelisin.  O zamanda çekim yasasını uygulayacağın yeni bir hedef bulman gerekecektir.

Sevgiler Yurdahal

perilice58 05-10-2008 08:56 PM

Bu söylediğini yaptım ben daha önce telapatide önce gönderici olan kişi oydu ben onun çekim yasasına girdim ama zıtlıklar benden kaynaklanıyor. Şu şekilde iza edeyim ben işitme engelli biri olduğum için beni aşırı derece koruyucu konumuna girmesini istemem hemde kalbimi kırmasından korkarım karşımdaki kişinin bana acıyarak bakması beni çok yaralar helede bu eşim olacak kişi olursa onun için hep önceliklerimde işimi ön plana koydum işim oldumu sosyal yönden ayrılmamış olacak bir iş ortamım olacak kendime güvenim olcak ekonomik yönden yardımımda olacak ve hayellerimde ayrılık görürkende işime girdiğim zaman geleceğinide hayel ediyom ama bunları tamamen bilinçsiz olarak yapıyom sosyal yönüm çok iyi olmasına rağmen içimde hep korkum var işitme sorunum yüzünden problem yaşarsam bu korkum dan dolayı insanların bana fazla yakın yaklaşmasını istemiyom yani sorun kendimde 88a

yurdahal 05-10-2008 09:14 PM

Sevgili Perilice,

madem söylediğimi yaptın. O kişi hayalindeki tablonun içine uydu mu? İşitme problemini belki de sen sadece "engel" olarak görüyorsun 8Bu arada "Engel" Almanca'da "melek" anlamına gelir). Onu sadece olasılıklara göre değerlendiriyorsun.

Bir de sanıyorum olayı takibimden kaçırdım. Bu kişiyle aranızda şu an nasıl bir ilişki var? Arkadaş mısınız? görüşüyor musunuz?

Işıldayan Safir 15-06-2010 07:31 PM

Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var...:(

Sevgili Yurdahal oldukça yeterli bir şekilde açıklamış durumu. Ekstra söyleyecek bir şey bırakmamış bize. Teşekkürler Yurdahal tender45

Her şeyin en hayırlısıyla hayatınızda olması dileğiyle...

Sevgiler sapkal89

Casandra 19-08-2010 08:12 PM

Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var...:(

Bu konuyu ben tam açalı 2 yıl olmuşş..
2 yıl içinde ne çok şeyler değişti hayatımda... :))
O insan gelmedi belki doğrudur,o insandan sonra ben kimseleri sevmeyede korkar oldum..
Ama şuan herşeyin üstüne açlıkla gitmiyorum ,ve hayatımdanda gayet memnunum..
Değerli arkadaşlarım bütün yorumlarını okudum,şimdi gördüm hepsini..Verdiğiniz teker teker cevaplar için teşekkürlerr..

O sevdiğim kişide ayrıca şimdi evlendi,çocuk bile bekliyor eşiyle..Allah mutlulukları daim etsin derim..

İyiki böyle bi anı yaşamışım ve ne güzel deneyimlerim olmuşş..

Herşey de bir hayır varmış demekki :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM.