![]() |
Çekim Yasası'nın grçekleştiğine dair ipuçları...neleri ,nasıl kaçryor olabilriz? istediğmiz şeyi hayatımıza çekmeye karar verdik... idea3 1-istedik 2-hayal kurduk 3-gerçekleştği zaman nasıl hissedeceksek öyle hissettik. 4-her şeyi akışına bıraktık... bisiklet Peki, bu noktadan sonra isteğimizin gerçekleşmeye başladığı yönüdeki ipuçlarını nasıl anlıyoruz? Bana bu ip uçlarından örnek verir misiniz? Mesela ben ideal eşimi çekmek istiyorum diyelim hayatıma...birbirimize doğru çekildiğimizi nerden anlayacağız? ark5 Acaba diyorum ki her fırsatımı değerlendirmek gerekiyor? Örneğin bütün bu uygulamaları yaptık...Ve günlük işimize daldık.O sırada telefon çaldı.Ve bir arkadaşımız cafe'ye falan çağırdı.Gittik. Ve doğru insanla o ortamda karşılaştık... Belki gitmeseydik...İsteğimizi sürekli erteliyor olacaktık... fırsat değerlendirmek çok önemli olabilir diye düşünüyorum... Hiç düşündünüz mü?mesela belki de hayatımıza çekmek istediğimiz her neyse...kaçırdığımız fırsatlarda gizlidir!!! dusun gün içinde kaç fırsatı kaçırmış olabilirsiniz? belki de isteğimizi bize getirecek olan pek hoşlanmadığımız bir arkadaşımızın buluşma teklifidir! belki de farklı bir yoldan gitme hissidr! umarım anlatabilmişimdir! sizin örnekleriniz var mı??? sapkal89 |
Ynt: Çekim Yasası'nın grçekleştiğine dair ipuçları...neleri ,nasıl kaçryor olabilriz? harika bir soru sormuşsun... sen bir şeyi "çok" istediğin ve çekim yasasını "doğru" uyguladığın zaman... Hayatın sana dileğine ulaşman için nedenleri ve koşulları sunar... Sen hayaline odaklandığın için onunla ilgili bir olay senin dikkatini çekecek ve "evet... doğru yoldayım diyeceksin"... çekim yasası senin bazı hayallerini gerçekleştirirken araya zaman tamponu koyar... işaretleri genelde beklemediğin zamanlarda alırsın... ben aradığım bir sorunun yanıtını hiç beklemediğim bir anda kitapçı rafında bir kitabın arkasındaki bir cümlede gördüm... NEDENler ve NASILlar evrenin işidir... ufak şeylerden başla... gün içindeki döngüyü hissettikçe büyük şeyler iste... Yakında bir kitap yazacağım ve kişilerin merak ettikleri butür şeyleri anlatmak istiyorum... Yaprakcım yazılarında dikkatimi çeken bir şey var... benim gibi çekim yasasına merak salmışsın... Ama ben bunu secret filmiyle öğrenmedim... ben bunu içimde hissettim... Bu rakındalık için henüz büyük şeyler imgeleme... Alışkın olmadığımız şeyler yüzeysel bir bakışla gerçekleşmediği hissine sürükler ve yarıda kalırız... ben her yazımda belirtiyorum hayalimizi bilinçaltına anlatmamız gerekiyor bu yüzden en az 21 gün olumlamalar yapmalıyız... |
Ynt: Çekim Yasası'nın grçekleştiğine dair ipuçları...neleri ,nasıl kaçryor olabilriz? neden 21 gün ,veya 40 veya 15 değil neden ??????? merak ettim. cevaplarsanız sevinirim. Sevgiyle ve kendinize olan saygıyla kalın....... |
Ynt: Çekim Yasası'nın grçekleştiğine dair ipuçları...neleri ,nasıl kaçryor olabi merhabalar .. bu yolu mahatma ghandi çok güzel özetlemiştir.. söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür... bunun olabilmesi için beynimizde nöronlararası bağlantılar kurulması gerekir.. bunun için en az 21 gün aynı çalışmanın yapılması önerilir.. bazı öğretilerde bu süre 40 veya 45 gün olarak karşımıza çıkar. insanın beyin kabuğunda (korteks) yaklaşık 10 miyar nöron (beyin hücresi) bulunur. nöronların beyinsel işlem yapabilmesi için, aralarında protein/fosfolipit yapısında özel bağlar oluşması gerekir; bunun için önce nöronlarda 'uzantılar' oluşur ve bunlar birleşerek bağ (sinaps) meydana gelir. tek nöron komşu nöronlarla yüzlerce bağ oluşturabilir ve bunların birçoklarının katkısı ile beyin işlevsellik kazanır (bu olayın mekanizması, nasıl meydana gediği henüz bilinmiyor). beyin ile ilgili araştırma yazılarının bulunduğu bölümümüze bu konuda daha fazla bilgi bulabilrsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/ sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |