![]() |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Nasıl olur da ben bu aşk filmlerinden yarısından azını izlemiş olabilirim. Sakandal! :D Ama not defteri iyi filmdir. Defalarca izledim. Yine olsun, yine izlerim. Çok severim. Nicholas Sparks kitabından uyarlama idi sanırım. O yazarın yazdığı her şeyi severim. :) Sevgiler. |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! the notebook çok güzeldir evet ben de anısı da ayrıdır..bir sürü güzel film var ben bilerek izlenilmemiş olacağını tahmin ettiklerimi yazdım canım,liste uzar gider hatta :)) iyi seyirler ;) |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! V For Vendetta gerçekten izlediğime değdi teşekkürler. |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Barfi izle, barfi aşkın dile ihtiyacı yoktur izle, barfi türkçe dublaj full hd hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır çok güzel bir flim tavsiye ederim... |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Alıntı:
|
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Eğer hala izlemedinizse 'Benim Dünyam' Uğur Yücel ve Beren Saat izleyin pişman olmazsınız |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Aklıma gelenler; Malefiz Yarının Sınırında The Others Inception |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Başlıyorum 1 Pk 2 the machinist 3 mulholland dr 4 inception 5 being john malkovic 6 harry potter serisi 7 lord of the rings serisi 8 awake 9 seven 10 what women wants |
Cevap: 10 güzel film tavsiye edene bin güzel teşekkür!! Beni Adımla Çağır, Kapan, Soygun, Galaksinin koruyucuları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |