![]() |
Telkin boy uzatma ile igili sadece 1 soru lütfen yardim edin selam telkin boy uzatma mp3 4-5 dakika civari demi ? birde kaç dakika dinlice bugun günde 6 saat diyoralr 6 saat dinlesek gece yatakta filan televvizyon seyrederken dinlsek yararmı ? deneyen oldumu sonuclar neler ? para ilemi satiliyor bu mp3 sesleri * idea3 |
Cevap: Telkin boy uzatma ile igili sadece 1 soru lütfen yardim edin ne bicim forum 1 allahın kulu cevap vermezmi |
Cevap: Telkin boy uzatma ile igili sadece 1 soru lütfen yardim edin Alıntı:
Telkinleri 7-8 sat dinlemeni oneriyoruz ve gece gunduz farketmez diledigin zaman dinleyebilirsin sana tavsiyem bilincaltinin en cok alici konumda oldugu gece uyurken dinlemen ( kisik bir ses ile tabiki) , tv izlerken hatta kitap okurken bile dinleyebilirsin , dikkatini vermen gerekmez, arkada calsa da olur.... Mp3 lerin ucretli + ucretsiz olarak 2 ye ayriliyor... Forum bolumunu incelersen mp3 leri buradan yukleyiniz bolumundeki tum mp3 ler ucretsizdir ve indirebilirsin.. Benim sana nacizane tavsiyem boy uzatma telkininden once 1 hafta kadar ucretsiz mp3ler arasinda bulunan sucluluk + ego telkinlerini dinleyip 1 hafta sonra bunlara ``Boy uzatma`` telkinini eklemen olacaktir... Rehber bolumunu okursan tum sorularinin cevabini bulabilirsin.. Kal saglicakla...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 AM. |