![]() |
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim Efe bu bahsettiğin 5 cm'lik uzama 1 ay içinde gerçekleşmiyor değil mi ? bu spor salonuna sen gidiyor musun ? ve ücretin ne kadar olduğunu merak ediyorum |
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim Yalnız sadece bunu yapmıyorlarmıs besın destegıde var en azından neler verdıklerını bılsek ona görede bısı yapsak ıyı olur |
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim MahmutAli çözümü bulmuş bak forumdan boy uzatma konusunu kaldırabilirsiniz ;) Arkadaşım ters asılma falan evde yapabileceğin şeyler değil. Profesyonel yardım alman gerekir. Spor salonuna para vereceğinize demişsinde. Spor yapmanın nesi kötü yani. Herkes evde spor yapabilse spor salonu diye bi sektör olmaz değil mi? Neyse uğraşamayacağım. Uzama 3 ayda olmuş. Largine alarak 3 cm uzamış. 2 cm büyüe hormonu kürüyle olmuş. Bursa'da da spor salonlarına derdinizi anlattığınızda elbet yapabilecek hoca çıkacaktır. Ben gitmiyorum daha doğrusu gidemiyorum. Okul iş falan. Fiyatı spor salonu ücreti ya baya ucuz Üsküdar merkezde 6 ay yılbaşına kadar 450 tlydi. Kampanya vardı şimdi de çok artmamıştır. |
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim baş aşağı asılmanın herhangi bir sorunu varmı bilen biri yazabilirmi birtakım sorunlara yol açarmı bu durum |
Cevap: Barfiks bas asagi asilma boy uzatma iceri gelin yardim baş aşağı asılma en kestirme boy uzatma yöntemidir ama ben baş aşağı 30 sn den fazla asılı kalamıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |