Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   boy uzatma telkini aldım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/621339-boy-uzatma-telkini-aldim.html)

manyakkk 27-07-2012 11:20 PM

boy uzatma telkini aldım

Hepinize iyi akşamlar az önce telkini almış bulundum amacım gerçekten boy uzamatmak boyum kısa değil(185) ama fazladan 4-5 cm ın zararı olmaz ve beni farklı kılar.Şimdi diyeceksiniz zaten deve gibi olmuşsun daha ne istiyorsun diye yaşım da 17 ama bundan sonra ne olacağım bilinmez işimi garantiye almak için aldım telkini...
Gelişmeleri hafta hafta yazıcam :)

Ve 1 sorum var şimdi telkinleboyuzatma.com sitesinden aldım herşeyi doldurum kapıda nakit ödücem fakat satın al dedikten sonra sepetinizde ürün bulunamadı diyor oldu mu olmadı mı o arada kaldım ve cevap verirseniz sevinirim guitar

manyakkk 27-07-2012 11:46 PM

Cevap: boy uzatma telkini aldım

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827005)
Bilen biri olursa yanıt verecektir.Olmazsa telefondan siparişinizi sorun belki sipariş ettiğiniz telkin kabul edilmiştir.Sepette ürün bulunamadı diyorsa bilen biri kişi yanıt verecektir mutlaka.Bende böyle bir şey olmadığı için kesin yanıt veremiyorum.En garanti telefonla iletişim kurmanız.

sizde nasıl oldu ki :) bir de hangi telefonu arıyacagız ıletısım bolumundekını sanırım başka gözüme çarpan numara olmadı y789 en kötü yarın öğlen ararım daha rahat olurum yrl78

manyakkk 06-10-2012 12:25 AM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827008)

İletişim bölümünde numara var arayabilirsiniz.Sadece telkine yönelik siparişte değil başka konularda da sipariş verdiğim oldu böyle sepetim boş kalmamıştı.

Sanırım yapamamısım fakat bu sefer yaptım yanı aldım telkını takıp numarası verdı ona tıkladım cep numaramdan arıyacaklarmıs :) şimdi değil de yarın sabaha ararlar büyük ihtimal 956k956k 190 olacağım sonunda smileydance

MertEfe 22-10-2012 03:12 PM

Hayırlı olsun qardaşşımm..

mahmutali1 26-11-2012 08:24 PM

innernetten yokmu bu telken boy uzatma ?

CHAOS 05-07-2013 10:04 PM

boyun 1.85 ve hala uzamak istiyosun. Bence hastasın. Bak ciddiyim. Olabileceğin en ideal boydasın daha uzun ve hantal olmk sana ne kazandıracakki

CHAOS 05-07-2013 10:07 PM

Şu forumlarda biri de çıkıp işe yaradı veya işe yaramadı yazmaz ki. İnş. işe yarar nasıl bi mantık. Bize ne? Sonuç söyle merakımızı gider, bu sabah ne yediğini anlatma.

maviinci 06-07-2013 10:34 AM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844767)
Şu forumlarda biri de çıkıp işe yaradı veya işe yaramadı yazmaz ki. İnş. işe yarar nasıl bi mantık. Bize ne? Sonuç söyle merakımızı gider, bu sabah ne yediğini anlatma.

bence de, buraya "kaos" çıkarmak için geldiysen git. kendi sorunlarını başkalarını bastırmaya çalışarak, suçlayarak dışarı yansıtma.

heromaster 07-07-2013 08:28 PM

Haydi hayırlısı....

CHAOS 13-07-2013 09:56 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844771)
bence de, buraya "kaos" çıkarmak için geldiysen git. kendi sorunlarını başkalarını bastırmaya çalışarak, suçlayarak dışarı yansıtma.

Ben,m bir sorunum yok dostum. Adama gereken toplumsal tepkiyi veriyroum sadee. Dalga geçmeye gelmiş.hpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 AM.