Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/biraktiktan-sonra-neler-degisti/)
-   -   Sigara algını değiştir bırakması kolay (http://www.hayatimdegisti.com/forum/biraktiktan-sonra-neler-degisti/623210-sigara-algini-degistir-birakmasi-kolay.html)

HomeLesS 01-08-2013 02:31 AM

Sigara algını değiştir bırakması kolay
 
Ben yaklaşık 2 ay önce bıraktım. Bir gece de bir anda bırakmak istedim. Bitti. Önemli olan bıraktıktan sonra içerken olan alışkanlıkları yapmaya devam ederken sigara daha önce hayatında hç olmamış gibi davranmak. Yerine birşey koymaya çalışmamak.
Anlaşıldı ???blook

İşyerinde yemekten sonra sigara heryerde 1 no'lu alışkanlıktır herhalde:) Bıraktığımın ilk günü aynı alışkanlığımı devam ettirdim ama sigara içmeden. Sigara içenlerden de rahatsızlığım olmadığı gibi sigara içme isteğimde hiç olmadı.

Sigaranın yerine birşeyleri koymaya çalıştığımız da sonunda kaybetmemiz kaçınılmazdır. İstisnai durumlar hariç tabi.

Sigarayı bırakırken internet üzerinde 1 saatlik grup terapi videosu vardı onu izledikten sonra bıraktım. Zaten sigara ya olan bakış acısını değiştirdikten sonra bırakması hiçte zor değil emin olabilirsiniz. Eğer sakıncası yoksa video'nun adını yazabilirim. Yasak mı değil mi bilmiyorum o nedenle şuan için video'nun adını paylaşmıyorum reklam olabilir diye. Öğrenmek isteyenler için özelden yazabilirim.t678


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.