![]() |
yöntem arkadaşlar yaklaşık on senelik sigara tiryakisiydim.sigarayı bıraktım. ben kendi yöntemimi sizlerle paylaşayım. günde 2 paket sigara içiyordum. paket sayısını sigaraları yarım yarım içerek paket sayısını düşürdüm.günlük yarım paket sigara içer oldum. belli bir süre bu şekilde devam ettim. ardından sigarayı tamamen bıraktım. |
Ynt: yöntem bende 3 senedir içiyorum. önerini deniyecem. tşk ederim. |
Ynt: yöntem ben sigarayı bırakmayı çok ama çok istiyorum. cesaret edemiyorum. bugün çok düşündüm. yarın sigarayı bırakmayı düşünüyorum. desteklerinizi bekliyorum. ne oluuuuuur. emb23 |
Ynt: yöntem Güneş bende sigarayı bırakmak istiyorum. kaç defadır bırakıp yine başladım. birazda irade meselesi işte. bak ne dicem sana benimle yarışa varmısın. Birbirimize sigarayı bırakmak için söz verelim.Aynı gün bırakalım. |
Ynt: yöntem enes ben sigarayı bırakamadım. normalde günde 1 buçuk paket içiyorum. bazan 2 paketide buluyor. kendime bi yöntem uyguluyorum şimdi. sürekli içmek yerine sigarayı canım sigarayı aşırı derecede istediği zamanlar içiyorum. 2 saat yada 3 saatte bir. öyle öyle azaltarak bırakmayı düşünüyorum. ama yinede yarış yapmak istiyorsan varım. belki böyle daha çabuk bırakırız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |