![]() |
Ben bu olayı biraz araştırdım. Zamanım olunca çok daha derinlemesine araştıracağım. Benim edindiğim bilgilere göre doğru olma olasılığı yanlış olma durumuna göre çok daha ağır basıyor. Bekleyip göreceğiz. Allah hepimizin sonunu hayır etsin... |
Merhaba; Evet bende bu konuyu biraz araştırdım. Gerek bilimsel akademilerin yorumları gerekse diğer yorumlar pek çok şey okudum. Doğrusu içim ürperdi.y789 Bu altın çağ Kuran-ı Kerim'de de geçiyor zaten. Umarım bu geçişi başaranlardan oluruz.4897 |
Cevap: 21 Aralık 2012 Foton Kuşağı Ve Bize EtkiLeri.. birçoğumuz başaracağız ama ne yazıkki sadece 5 duyu organıyla algıladıklarına inananlar çok zorlanacak gibi .... bu sitede bulunanlar dahi bu sürece hazırlık yapan insanlardır siz farkında olmasanızda yeni çağa hazırlık yapıyorsunuz... tabi yazılanlar bilim kurgu filmlerindeki gibi somut şeylerden ziyade daha ruhani olarak gerçekleşecektir... |
Cevap: 21 Aralık 2012 Foton Kuşağı Ve Bize EtkiLeri.. 21 aralık 2012 cuma gününe denk geliyor. kıyametin cuma günü kopacağını duymuştum. güneşin tersten doğması böyle birşey mi acaba? güneş batıdan doğduktan sonra birşeylere inanmanın kıymeti kalmayacak deniliyordu sanırım (yanlış olmasın yinede araştırın) 21 aralıktan sonra algı türümüzün değişeceği söyleniyor. çokmu bağlantı bulmaya çalıştım bilmiyorum ama yazı beni dehşete düşürdü. lütfen yanlış anladığımı söyleyin :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |