![]() |
Cevap: müzik yüzünden dünyayı uzaylılar istila edecek beatles grup oldugunu bilmeyenin bu sitede ne işivar hiçde sevmem o başkada söledin çok matıklı da bu antik çaglardada geldiklerine dair binlerce kanıt var ayriyetten kutandaki bi ayetide talas suresi olması gerekir hz Ali uzaylıların da olucana dair tesfir etmiştir belkide onların kıyameti bizimkinden önce oldu |
Cevap: müzik yüzünden dünyayı uzaylılar istila edecek Alıntı:
birazcık kafanı dinleyip daha doğrusu iç sesini dinleyip beynini rahatlatmanı tavsiye ediyorum. lütfen önerimi az da olsa önemse. meditasyon ya da yoga yapmanı öneririm. dilerim ki yanlış anlamamışsındır beni. içsel bir savaş hissettim sende. kafan ve duyguların karmakarışık sanki. neyi düşüneceğini ve ne yapacağını bilmiyormuş gibi.. her neyse. yanlış bir şey yazdıysam affola. sevgilerimle.O0 |
Cevap: müzik yüzünden dünyayı uzaylılar istila edecek bence ikimizde yanlış anladık birbirimizi şiddet ve celal yok aksine sakin birisiyimdir sadece abartılı örnekler vermekten hoşlanırım abartılı kelimeler örnekler hoşuma gider neden böle bi sonuç çıkardınki |
Cevap: müzik yüzünden dünyayı uzaylılar istila edecek Alıntı:
sevgi ve saygılarımla.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM. |