![]() |
Mutlu bir aşk için bilinçaltımızdan nasıl yardım alalım? |
Ynt: Mutlu bir aşk için bilinçaltımızdan nasıl yardım alalım? Teşekkürler, güzel videoydu. Ama şimdilik aşk benden uzak dursun. smil56 |
Ynt: Mutlu bir aşk için bilinçaltımızdan nasıl yardım alalım? Çok ilginç... bizi mutlu edecek kişiyi ararken, bize korkularımızı yaşatacak kişileri çekiyo olmamız çok ilginççç dusun |
Terkedılmekten korkuyorsan senı terkedıcek kısılerı cekıyorsun kendıne y789 Ne kadar cok olumsuzluklar varmıs her gun yenı bi sey ogrenıoruz ne guzel |
ama her durumun bumerang etkiside vardır... Diyelim karşı taraf korkmana rağmen seni terketmedi... korkunu ısrarla devam ettirirsen Sen terkedecek hale gelirsin... Diyelim karşı taraf korkmana rağmen seni aldatmadı...korkunu ısrarla devam ettirirsen sen aldatacak hale gelirsin... |
eeee ama benim aşık olasım geldisevincli ruh ikizimi geçenlrde burdan çagırmıştım tembel midir nedir bir türlü gelemediy789 |
ayşegul canımm sorma benım ruh ıkızımd ecok tembel...yanı şole duşun hem tembel hem de ck uzaklrdan gelıosa bıde bens anırım 50 yaşımd akavuşacam..acaba ruh ıkızının cabuk gelmesi için bı telkın varmı onumu dınlesek ayşegülllllllllllll:D:D:D |
Alıntı:
|
:D umarım cok yakınd abulur canımmm benım senın tömbel aşkın:D babannem oyle derdi tömbel:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |