Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/)
-   -   "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/452-quotbilincaltini-durdurmak-3-saniye-kuraliquot-alintidir.html)

kanatlim 16-04-2007 06:43 AM

"Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Yaw aslında bilinçaltının evrene ve yaradana bağlı olduğu söylenir elbette bu yanıyla ilgili herşey varsayım, yorum yada teori olmaktan öteye geçemez ancak kesin olan şey bilinçaltının nasıl çalıştığını ve nasıl programlandığını bilmemiz değil midir?

Şartlanmalar her zaman işe yarar! İyi yada kötü her isteğimizi emir sayarak gerçekleştirir bilinçaltı! Verilen bilgilerin üzerine hiç bir şey söyleyemem ancak, şartlanmayı deneyin 3, 10 veya 30 hiç fark etmez bilinçaltınızı bir bilgisayar gibi programlayabilirsiniz!!!

Bu hemen her konuda geçerlidir, yeter ki bilinçaltınızın bu özelliğini keşfedin!
Herhangi bir şeye inanmak yada inanmamak size kalmıştır, her iki durumda da siz haklısınız blissy

heal 14-05-2008 04:48 PM

Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

khkh56 Süpermiş derhal yarın deniyorum, hatta saatimin alarmını buna göre ayarlamalıyım. Rocky den bir sahneyle djj Eye of the tigerrrrrrrrrrr

http://www.rejesus.co.uk/blog/wp-con...ges/rocky1.jpg

Alıntı:

mudokon Nickli Üyeden Alıntı
ben yataktan hemen kalkmam gerekiyorsa "3 saniye kuralı " değilde kendi keşifim "10 saniye kuralını" uyguluyorum. smiliyface
nasılmı?kendimi ringde dayak yemiş ve yere düşmüş bi boksör olarak düşünüyom.hakem sayıyor 1 2 3 diye 10 a kadar kalkmassam nakavt olacam.
o yüzden hakem 10 a gelmeden kalkıyom.tabi bazen nakavt da oluyom sad456

krex 15-05-2008 09:23 PM

Alıntı:

kanatlim Nickli Üyeden Alıntı
bilinçaltının nasıl çalıştığını ve nasıl programlandığını bilmemiz değil midir?

Şartlanmalar her zaman işe yarar! İyi yada kötü her isteğimizi emir sayarak gerçekleştirir bilinçaltı! Verilen bilgilerin üzerine hiç bir şey söyleyemem ancak, şartlanmayı deneyin 3, 10 veya 30 hiç fark etmez bilinçaltınızı bir bilgisayar gibi programlayabilirsiniz!!!

Bu hemen her konuda geçerlidir, yeter ki bilinçaltınızın bu özelliğini keşfedin!
Herhangi bir şeye inanmak yada inanmamak size kalmıştır, her iki durumda da siz haklısınız blissy

Bilinç altını programlama hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz .. Örneğin ders çalışma kitap okuma konusunda nasıl bir yol izlenebilir yada genelde Bilinç altı nasıl programlanır.?

felistigris 24-06-2008 11:26 PM

Eskiden yarı profesyonel boks yapmıs bır kungfucu olarak nakavt sıstemı bnm ısıme fazlasıyla yarayacak gıbı görunuyor..:)) hıc nakavt olmadım ama kendı kendımı yenebılecekmıyım bakalım..:)) yazı ıcınde cok tresekkurler..ama merak ettım neye göre 3 sn??? neyle belırlenmıs bu veri?? bn daha fazzla surer dıye dusunuyorum yada bu kısıye göre deısır dıyorum..

dogan_blade 02-07-2008 11:10 AM

smil56

empati72 17-10-2008 10:35 AM

İlginç bir bilgi denemekte fayda var ama süre çok kısa yaaa. Çok hızlı davranmak lazım derty

YESHAPPY 26-10-2008 10:53 PM

3 saniye çok kısa bir süre ama yaaaaaaaaaaaaaa :)

demetcool 26-10-2008 11:50 PM

ok deniyelim bakalım . sevgi ve ışıkla kalın..

berk22 10-11-2008 04:01 AM

3 saniye kurali cok guzel bir kural cogumuz farkinda olmadan kullaniyormusuz meger.

ama aklima su soruda takilmiyor degil diyelim bir bayana arkadaslik teklif edicegiz ve hic beklemeden 3 saniye kuralini kullanip ettik ve kafamiza canta yedik pislik herifffffffffff sapik diye.

bilincaltimiza bu 3 saniye kuralinin basina getirdigi kotu bi ani olarak kazinmazmi?ve daha sonra ne zaman 3 saniye kuralini uygulmaya kalksak bilincaltimiz 1 2 der bi turlu 3 e gecmeye razi olmaz ve biz surekli 2 de kalip teklif filan edemeyiz y789

buda isin biraz sakasi bu 3 saniye kurali hayatin pek cok alaninda ozellikle bi turlu cesaret edemeyip kendi kendimizi yedigimiz fakat eylemi yaptiktan sonra yaw beeee ne kolaymis yaw meger dedigimiz alanlarda rahatlikla kullanilabilir.

pofuduk 13-12-2008 09:05 PM

Üç saniye, çok kısa bir an, hareket edebilmek için bence...Yani düşünmeden bişiler yapacağız o zaman, tamam o zaman bilinçaltının etkisi kaybolacak ama bu sefer de saçma sapan bişi yapmayalım...Bazı şeyleri yapmadan önce düşünmek gerekir...Bazen de hemen adım atmak...Ama bu ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için de deneyim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM.