![]() |
"Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. Yaw aslında bilinçaltının evrene ve yaradana bağlı olduğu söylenir elbette bu yanıyla ilgili herşey varsayım, yorum yada teori olmaktan öteye geçemez ancak kesin olan şey bilinçaltının nasıl çalıştığını ve nasıl programlandığını bilmemiz değil midir? Şartlanmalar her zaman işe yarar! İyi yada kötü her isteğimizi emir sayarak gerçekleştirir bilinçaltı! Verilen bilgilerin üzerine hiç bir şey söyleyemem ancak, şartlanmayı deneyin 3, 10 veya 30 hiç fark etmez bilinçaltınızı bir bilgisayar gibi programlayabilirsiniz!!! Bu hemen her konuda geçerlidir, yeter ki bilinçaltınızın bu özelliğini keşfedin! Herhangi bir şeye inanmak yada inanmamak size kalmıştır, her iki durumda da siz haklısınız blissy |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. khkh56 Süpermiş derhal yarın deniyorum, hatta saatimin alarmını buna göre ayarlamalıyım. Rocky den bir sahneyle djj Eye of the tigerrrrrrrrrrr http://www.rejesus.co.uk/blog/wp-con...ges/rocky1.jpg Alıntı:
|
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. Alıntı:
|
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. Eskiden yarı profesyonel boks yapmıs bır kungfucu olarak nakavt sıstemı bnm ısıme fazlasıyla yarayacak gıbı görunuyor..:)) hıc nakavt olmadım ama kendı kendımı yenebılecekmıyım bakalım..:)) yazı ıcınde cok tresekkurler..ama merak ettım neye göre 3 sn??? neyle belırlenmıs bu veri?? bn daha fazzla surer dıye dusunuyorum yada bu kısıye göre deısır dıyorum.. |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. smil56 |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. İlginç bir bilgi denemekte fayda var ama süre çok kısa yaaa. Çok hızlı davranmak lazım derty |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. 3 saniye çok kısa bir süre ama yaaaaaaaaaaaaaa :) |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. ok deniyelim bakalım . sevgi ve ışıkla kalın.. |
Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. 3 saniye kurali cok guzel bir kural cogumuz farkinda olmadan kullaniyormusuz meger. ama aklima su soruda takilmiyor degil diyelim bir bayana arkadaslik teklif edicegiz ve hic beklemeden 3 saniye kuralini kullanip ettik ve kafamiza canta yedik pislik herifffffffffff sapik diye. bilincaltimiza bu 3 saniye kuralinin basina getirdigi kotu bi ani olarak kazinmazmi?ve daha sonra ne zaman 3 saniye kuralini uygulmaya kalksak bilincaltimiz 1 2 der bi turlu 3 e gecmeye razi olmaz ve biz surekli 2 de kalip teklif filan edemeyiz y789 buda isin biraz sakasi bu 3 saniye kurali hayatin pek cok alaninda ozellikle bi turlu cesaret edemeyip kendi kendimizi yedigimiz fakat eylemi yaptiktan sonra yaw beeee ne kolaymis yaw meger dedigimiz alanlarda rahatlikla kullanilabilir. |
Üç saniye, çok kısa bir an, hareket edebilmek için bence...Yani düşünmeden bişiler yapacağız o zaman, tamam o zaman bilinçaltının etkisi kaybolacak ama bu sefer de saçma sapan bişi yapmayalım...Bazı şeyleri yapmadan önce düşünmek gerekir...Bazen de hemen adım atmak...Ama bu ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için de deneyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM. |