Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/)
-   -   Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/14983-bilincalti-ve-su-iliskisi-nedir-bilen-var-mi-acaba.html)

belginbesir 24-11-2008 09:16 PM

Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Ben bugün 8 gün oldu suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum bu akşam yenilerini ekliycem. Gerçekten başta Atakan Bey olmak üzere tüm yöneticilere ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Telkinlerin çok faydasını gördüm.Düzenli olarak her gece sabaha kadar dinledim. Depresyon tedavisi olan ve antidepresan ilaç kullanan biriyim. Ancak bazı nedenlerden dolayı 4 gündür ilaç almadım ve çok iyiyim gerçekten. blissy

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik. 4897

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Çok sevinirim ....

Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum gerçekten f678h Çok güzel şeylere şahit oluyorum burada. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.... 25889

belginbesir 24-11-2008 10:03 PM

Ynt: Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

Alıntı:

belginbesir Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Ben bugün 8 gün oldu suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum bu akşam yenilerini ekliycem. Gerçekten başta Atakan Bey olmak üzere tüm yöneticilere ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Telkinlerin çok faydasını gördüm.Düzenli olarak her gece sabaha kadar dinledim. Depresyon tedavisi olan ve antidepresan ilaç kullanan biriyim. Ancak bazı nedenlerden dolayı 4 gündür ilaç almadım ve çok iyiyim gerçekten. blissy

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik. 4897

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Çok sevinirim ....

Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum gerçekten f678h Çok güzel şeylere şahit oluyorum burada. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.... 25889

Ya ben doğru yere mesaj atmayı bilmiyorum galiba... emb23

hayatimdegisti 24-11-2008 10:10 PM

Hoşgeldiniz... vien1
Su konusu ile ilgili daha önce paylaşımlarımız olmuştu..
Vucudumuzun çoğu sudan oluştuğu için değişimle birlikte su ihtiyacımız da artıyor yenileniyoruz.
Ancak sizin tanıdığınızın bahsettiği uzaktan bilinçaltına girmek ve bu durumda su içmemek konusunu ilk kez duyuyorum..

awayy 24-11-2008 10:16 PM

Canım benim bence böyle birşey yaptırma arkadaşına..
Bilinçaltına girer mi giremez mi bilemiyorum ama sen korkudan aklını kaçırmayasın sonra rt67
Hem telkinler bu kadar çabuk etki etmişken değerini bil... onayi
Ve dinlemeye devam et thumbsanim
Sevgiler smiliyface

belginbesir 24-11-2008 10:34 PM

Sevgili Awayy;

Yok bu öyle bişey değil. Yani bahsettiğim kişi arkadaşım değil. Bu konuda uzun yıllardır çalışan ve Kadıköy'de bu konularda evrensel yaşam araştırma merkezi olarak bir iş yeri var hatta. Yoksa işim olmaz kulaktan dolma şeylerle cilgin897

Arızalı bir aklımız var onuda mı kaptıralım yani cilgin897

awayy 24-11-2008 10:43 PM

Alıntı:

Sevgili Awayy;

Yok bu öyle bişey değil. Yani bahsettiğim kişi arkadaşım değil. Bu konuda uzun yıllardır çalışan ve Kadıköy'de bu konularda evrensel yaşam araştırma merkezi olarak bir iş yeri var hatta. Yoksa işim olmaz kulaktan dolma şeylerle cilgin897

Arızalı bir aklımız var onuda mı kaptıralım yani cilgin897

Tamam canım...
Ben de o da yok da ondan dedimdi girlhaha
Kendini en iyi sen bilirsin sonuçta..
Sadece güvendiğin şeylere izin ver.. ark5

üç_gömlek 25-11-2008 11:18 AM

Alıntı:

merhaba.bu çalışmayı yapacağınızı söyleyen o kişi o anda zaten bilinçaltınıza çoktan girmişti eğer onun söylediklerini kabul ettiyseniz.

üç_gömlek 25-11-2008 12:42 PM

söylemeyi unuttum.Suyun gizli mesajı konusu vardı.düşündüklerimizin suyun üzerindeki etkilerinden bahsediliyo.o konuda da olabilir.

belginbesir 25-11-2008 08:05 PM

Teşekkür Ederim 13eyaz;

Yoo bu öyle bişey değil, yani ben pek ifade edemedim galiba utananadam. Bu bahsettiğim insan aynen burada insanların birbirine yardım etmeye çalışması gibi, yöneticilerin yol göstermeye çalışması gibi çalışmalar yapardı. Sadece biraz daha derindi. İstersen www.mimder.com dan ya da www.mimder.org dan çalışmalarına göz atabilirsin. smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM.