Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilim ve Teknoloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilim-ve-teknoloji/)
-   -   Ofis Teknikleri Öğrenmenin Getirdikleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilim-ve-teknoloji/625683-ofis-teknikleri-ogrenmenin-getirdikleri.html)

Kaygusuz 14-04-2016 01:36 PM

Ofis Teknikleri Öğrenmenin Getirdikleri
 
Microsoft, kullanıcılarının ürünlerini yeteri seviyede ve işlevsellikte kullanamadığını belirtmektedir. Yapılan bir analiz sonucunda, kullanıcıların Word’ü yalın bir kelime prosesörü olarak öngördüğü ve birçok şahsın yalnızca belirli operasyonlar yapmak için kullandığını ortaya koymuştur.

Benzer biçimde MS Excel hızlı bir uygulama olmasına karşın, sadece matematiksel operatör olarak algılanmaktadır. Microsoft Excel, ilgili bir program olarak, çeşitli uygulamalarla beraber entegre bir yazılım olarak kullanılabilir.

Çalışanların, MS Office yetkinlik becerilerini göstereceğinden aynı inceleme bir şirkette de uygulanabilir. Pekçok işveren, çalışanlarının Office uygulamalarını tam etkin bir şekilde kullanamadığından ve fonksiyonlarını tam bir biçimde yerine getiremediğinden yakınır.

Bilgisayarlar yaşamımıza girdiğinden beri yaptığımız iş ve işlemler basitleşti ve zaman geçtikçe kolaylaşmaya devam etmekte. Hemen her gün gelişen teknolojiyle beraber bizlerin kullanımına sunulan bilgisayar programları da birçok görevi bizim yerimize yapmaktadır.

OfisData ile MS Ofis Uygulamaları Öğren , etkili bir içimde kullanabilmek hayatınızda birçok avantaj sağlar.

Excel Eğitimi

Excel, Microsoft teknoloji firması tarafından bizlere sunulan dünyamızın en profesyonel elektronik tablo uygulamasıdır. Excel uygulamasıyla kayıt tutup hesaplar yapabilirsiniz.

Excel'i verimli ve daha aktif kullanabilmek için işimize yarayacak olan Excel Eğitimi öğrenmemiz yararlıdır.

Siz de kendi bilgisayarınızda Microsoft Excel programını açarak gösterilen menüleri ve yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Böylelikle Excel kursu konularını daha da pekiştirmiş olacaksınız.

Excel Dersi

Office Excel kursu programında en başlangıç düzeyde listelemelerden tutun da karşınıza çıkabilecek en kompleks görevleri çözebilirsiniz. Aklınıza takılan Excel kursları nasıl sağlanabilir sorusunun yanıtını bu sayede bulabilirsiniz.

Excel Dersleri

Dünyamızda başka iş gruplarından birçok Excel kullanıcısının ortak hedefi hazırladıkları tablolar için harcamış oldukları vakti azaltmak ve bu sayede verimi yukarı taşımaktır.

Excel Kursları ile dersi alanlar, kullanışlı egzersizler ve gerçek hayattan alınmış örneklerle Excel’i tam bir şekilde kullanmayı öğrenir, iş ve eğitim yaşamında faydalı biçimde uygularlar. Siz de Excel ve MS Office programları ile iş ve çalışma hayatınızda artı değerler kazanmak istiyorsanız OfisData eğitimleri faydalı olacaktır.

mutluhayatim 15-04-2016 06:27 PM

Cevap: Ofis Teknikleri Öğrenmenin Getirdikleri
 
İyi güzelde hepsi reklam işte. Açıkcası ben olsam açarım internetten öğrenirim Office programlarını. Keşke bu siteyi bu amaçlar için kullanmasanız. Birde hiç profesyonel falan değilsiniz haberiniz olsun. Demek ki o kadar az kursiyeriniz var ki gelip forum sitelerinde reklam yapıyorsunuz!


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.