Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilim ve Teknoloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilim-ve-teknoloji/)
-   -   Bilgisayar Bunu da Yapacak... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilim-ve-teknoloji/12795-bilgisayar-bunu-da-yapacak.html)

comte 22-08-2008 10:08 AM

Bilgisayar Bunu da Yapacak...
 


http://internethaber.com/images/news/64007.jpg

Hayal gerçek oldu, dert bitti. Bilgisayarlar bizim yerimize yapacak. Yazılım çok yakında piyasada.
Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem, yazılım şirketi CTD’nin, Intel’in en son teknolojilerini kullanarak artık Türkçe konuşmayı bilgisayarlara aktarabileceğini bildirdi.

Yazılım firmalarını doğru teknolojiler kullanmaya yönlendirdiklerini ve yazılım şirketi CTD’nin, konuşma ve tanıma üzerine çalıştığını anlatan Ertem, şöyle dedi:

BİZ KONUŞACAĞIZ BİLGİSAYAR YAZACAK

“Hep bir hayalimiz vardı; biz konuşacağız, bilgisayar yazacak. Artık bu gerçek olacak. Bizim en son teknolojilerle, geliştirdiğimiz ürünlerle performans o kadar arttı ki CTD, şu anda yeni bir ürün sunuyor.

CTD, bizim en son teknolojilerimizi kullanarak artık Türkçe konuşmayı bilgisayarlara aktarabilecek. Siz Word’ü açacaksınız, konuşacaksınız, o yazacak.

SİSTEM EYLÜL VEYA EKİM'DE GELİYOR

Eylül veya Ekim aylarında Türkiye’deki tekno marketlerde bu ürünü görebileceksiniz. Türkiye’de bunu ilk defa yapan bir şirket var. Yakında bir kaç farklı dile çevirerek yapacak, Türkçe konuşacaksınız, İngilizce yazacak, onun için de çalışıyorlar. Bu şirket, diğer dilleri de buna ilave ederek, Türkiye’den Intel bünyesinde dünyaya yayılacak. Intel, bu tip iyi yazılımları bulduğu zaman dünyaya satışına destek olmaya çalışıyor, katalogunda yer vererek satılmasını sağlıyor.”


sanemce 22-08-2008 11:57 AM

Ynt: Bilgisayar Bunu da Yapacak...
 
iyi hoş da, imla hatasız yazabileceğini zannetmiyorum.. y789

comte 22-08-2008 05:50 PM

Ynt: Bilgisayar Bunu da Yapacak...
 
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
iyi hoş da, imla hatasız yazabileceğini zannetmiyorum.. y789

İmlayı da sanırım, bize bırakmışlardır, yada yapay zeka ile, otomatiktir... super

Sanırsam, heralde yani, galiba. sevincli




WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.