![]() |
Cöp Kamyonu Cöp Kamyonu Bir gun bir taksiye atladim ve havaalanindan hareket ettik. Sag seritte yol alirken siyah bir araba park ettigi yerden aniden yola, onumuze cikti. Taksi soforu sert bir sekilde frene basti, kaydi ve diger arabaya carpmaktan milim farkiyla kurtuldu. Diger arabanin surucusu camdan basini cikartip bagirmaya ve kufretmeye basladi. Taksi soforu ona gulumsedi ve icten bir sekilde el salladi. Ve gercekten cok arkadascaydi. Sordum: "Neden bunu yaptiniz? Adam neredeyse arabanizi mahvedip ikimizi de hastaneye gonderecekti." Taksi soforu bana, simdi "Cop Kamyonu Kanunu" dedigim seyi ogretti. Sofor pek cok insanin cop kamyonu gibi oldugunu acikladi. Her tarafta cop dolu olarak dolaniyorlar; kizginlik, ofke ve hayal kirikligi dolular. Copleri biriktikce onu birakacak bir yere ihtiyac duyuyorlar ve bazan sizin uzerinize birakabilirler. Kisisel almayin. Sadece gulumseyin, onlar icin iyi seyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onlarin copunu alip isyerinize, evinize veya sokaktaki diger insanlara dagitmayin. Isin ana fikri su ki, basarili insanlar cop kamyonlarinin gunlerini mahvetmesine ve ellerine gecirmesine izin vermezler. Hayat sabahlari pismanliklarla uyanmak icin cok kisa, dolayisiyla "size iyi davranan insanlari sevin, iyi davranmayanlar icin dua edin." Hayat %10 onunla ne yaptiginiz, %90 onu nasil alip karsiladiginizdir. sevgiler... hismiley |
Ynt: Cöp Kamyonu evet haklısın önemli olan insan gibi insan olabilmektir ,,,gerçi bu devirde insanlra yüz vermye gelmiyor ama.. eger çok karakterli efendi naziksen kimseyi kırmıyor her kötülüğe sedece iyilikle karsılık veriyorsan adın korkak olur kılıbık olur , iyilik insanın içinde olsa bile malesef bizim toplumumuz onuda öldürmeye çalışıyor |
Ynt: Cöp Kamyonu ne diyeyim çok güzel bir bakış acısı... 25889 yapabilene özellikle... aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM. |