Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilgelik Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilgelik-hikayeleri/)
-   -   Kocam bir mühendisti... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilgelik-hikayeleri/620107-kocam-bir-muhendisti.html)

blue jaloon 28-11-2011 04:23 PM

Cevap: Kocam bir mühendisti...

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812136)
mektupla laf salatası yapmak mı oluyor o? yoksa her şeyine katlanmak mı?

yahu siz aşkı nereden bileceksiniz ki. aşkı bilen yaşar. sizlerde böyle her türlü hikayeye yok salata, yok ihtiyaç yok bilmem ne deyip uzaktan seyredersiniz anca.

herkes hakettiğini yaşıyor ;)

takindigin uslüpler hos degil bilmis ol.

juger 28-11-2011 04:23 PM

üslubunuzu çok beğendim aşık bayan, çok edepli yazıyorsunuz!

hakiki aşk nedir biliyor musunuz? ne olursa olsun onun yanında olmak. peki sizin aşkınız nerede?

buna verecek cevabınız olmadığı için sizin yaşadığınız aşk 0-6 yaş grubunun yaşadığı aşklardan farksız.

aynı söz türevlerini ilkokul talebelerinden de duyduğum için, bana aşktan bahsetmeyiniz.

sevgi ve saygılarımla :)

juger 28-11-2011 04:25 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812140)

bilmiş ol derken?

beni tanımayan etmeyen bir insan bana bu üslupla yaklaşıyor ve bana bunu söylüyor.

güldürmeyiniz efendim :)

phillis 28-11-2011 04:29 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812141)
üslubunuzu çok beğendim aşık bayan, çok edepli yazıyorsunuz!

hakiki aşk nedir biliyor musunuz? ne olursa olsun onun yanında olmak. peki sizin aşkınız nerede?

buna verecek cevabınız olmadığı için sizin yaşadığınız aşk 0-6 yaş grubunun yaşadığı aşklardan farksız.

aynı söz türevlerini ilkokul talebelerinden de duyduğum için, bana aşktan bahsetmeyiniz.

sevgi ve saygılarımla :)

herkesin askla alakali tanimi farklidir...uslübümde gayet iyi...siz nasil algiladiniz anlamis degilim...

Saygilar ve sevgiler :)

azraist_24 28-11-2011 04:37 PM

Biraz sakin arkadaslar,ağla2 hersey cok guzel ,.. Mutlu paylasimlara hep birlikte...
Gununuzun guzel gecmesi dilegiyle...

juger 28-11-2011 04:37 PM

aşk ile ilgili tabii ki herkesin anlayışı farklıdır. o yüzden bu aşk değil bu bilmem ne gibi söylemler bana ilginç geliyor.

kaldı ki size bu nokta da değil, üslubunuz kısmında tavır almıştım ama dikkat ettiğinizi söylüyorsunuz. e siz öyle diyorsanız öyledir, demek ki ben yanlış algılamışım.

sevgi ve saygı bizden :)

phillis 28-11-2011 04:37 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812140)

uslübüm gayet iyi ...herkesin düsüncesi farklidir ve saygi göstermek gerekir..

phillis 28-11-2011 04:39 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812148)
Biraz sakin arkadaslar,ağla2 hersey cok guzel ,.. Mutlu paylasimlara hep birlikte...
Gununuzun guzel gecmesi dilegiyle...

Tesekkürler 956k sizinde güzel gecmesi dilegiyle..

phillis 28-11-2011 04:44 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812149)
aşk ile ilgili tabii ki herkesin anlayışı farklıdır. o yüzden bu aşk değil bu bilmem ne gibi söylemler bana ilginç geliyor.

kaldı ki size bu nokta da değil, üslubunuz kısmında tavır almıştım ama dikkat ettiğinizi söylüyorsunuz. e siz öyle diyorsanız öyledir, demek ki ben yanlış algılamışım.

sevgi ve saygı bizden :)

25889 Saygilar sevgiler :))

juger 28-11-2011 04:52 PM

sevgili phillis, zaten üslup konusunda ben sizi kastetmemişim ki. ben pimpinella anisum hanımefendiyi kastetmişim. siz üstünüze alınmışsınız :)

şu blue jalon mudur nedir o da sizi değil beni kastetmiş. hoş bana üsluptan bahseden adam hödük gibi girmiş lafa.

yani sizinle ilgili bir sorun yok efendim. siz başından beri sevgili, saygılı bir insansınız :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM.