![]() |
Cevap: Kocam bir mühendisti... Alıntı:
|
Cevap: Kocam bir mühendisti... üslubunuzu çok beğendim aşık bayan, çok edepli yazıyorsunuz! hakiki aşk nedir biliyor musunuz? ne olursa olsun onun yanında olmak. peki sizin aşkınız nerede? buna verecek cevabınız olmadığı için sizin yaşadığınız aşk 0-6 yaş grubunun yaşadığı aşklardan farksız. aynı söz türevlerini ilkokul talebelerinden de duyduğum için, bana aşktan bahsetmeyiniz. sevgi ve saygılarımla :) |
beni tanımayan etmeyen bir insan bana bu üslupla yaklaşıyor ve bana bunu söylüyor. güldürmeyiniz efendim :) |
Saygilar ve sevgiler :) |
Cevap: Kocam bir mühendisti... Biraz sakin arkadaslar,ağla2 hersey cok guzel ,.. Mutlu paylasimlara hep birlikte... Gununuzun guzel gecmesi dilegiyle... |
Cevap: Kocam bir mühendisti... aşk ile ilgili tabii ki herkesin anlayışı farklıdır. o yüzden bu aşk değil bu bilmem ne gibi söylemler bana ilginç geliyor. kaldı ki size bu nokta da değil, üslubunuz kısmında tavır almıştım ama dikkat ettiğinizi söylüyorsunuz. e siz öyle diyorsanız öyledir, demek ki ben yanlış algılamışım. sevgi ve saygı bizden :) |
|
|
|
Cevap: Kocam bir mühendisti... sevgili phillis, zaten üslup konusunda ben sizi kastetmemişim ki. ben pimpinella anisum hanımefendiyi kastetmişim. siz üstünüze alınmışsınız :) şu blue jalon mudur nedir o da sizi değil beni kastetmiş. hoş bana üsluptan bahseden adam hödük gibi girmiş lafa. yani sizinle ilgili bir sorun yok efendim. siz başından beri sevgili, saygılı bir insansınız :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM. |