![]() |
yüreginde büyürsün Okulda birinci sinif ögrencileri, bir aile fotografi üzerinde tartisiyorlardi. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degisikti.... Ögrencilerden biri o küçük erkek çocugunun belki de evlat edinilmis olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan Jocelynn Jay adinda küçük bir kiz ögrenci ,birden sesini yükseltti: - Ben evlat edinme konusunda her seyi bilirim , çünkü ben de evlatligim!... Siniftaki bir baska ögrenci sordu: - Madem biliyorsun bize de anlatsana ...Evlat edinilmek ne demektir..? Jocelyn, kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi: - Annenin karninda degil, yüreginde büyümüssün demektir |
Cevap: yüreginde büyürsün :zpzp:Harikaaa ! (kuzucuk,,tamamen Güneş'in tercihi,,benle ilgisi yok) |
Cevap: yüreginde büyürsün gerçekten çok güzel!! Tek kelimeyle süper :) |
Cevap: yüreginde büyürsün Alıntı:
t678 |
Cevap: yüreginde büyürsün Selam Blue, Harika bir hikaye bu gerçekten. İçim ısındı. Hayatımda daha rahat nefes alabildiğimde ya bir çocuk evlat edineceğim ya da birkaç çocuk okutacağım. Bir çocuğun geleceğini kurtarmak, bir çocuğa ışık yakabilmek daha büyükaydınlıkları arkasından getirir, diye düşünüyorum. Hali vakti yerinde insanlar biraz daha ilgili olabilseler keşke çocuklarla... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM. |