![]() |
mecnun Bir gün Mecnun çölde Leyla'yı düşünerek gezerken; namaz kılan bir fanini...n önünden geçer, Namazı bitirdikten sonra fani: -Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun? Mecnun: -Ey fani ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün..? |
Cevap: mecnun çok sevdiğim bir hikaye bu benim,,sağolasın,,güne bunla başlamak güzel oldu actionsmile |
Cevap: mecnun Alıntı:
t678 |
Cevap: mecnun çok anlamlıydı :) |
Cevap: mecnun zamanın kıralı emir verir şu leylayı alıp getirin bakalım mecnunu bu hale düşüren güzeelliğini bi görelim der, leylayı getirilerki zayıııf kara çirkin bişey, sultan alaylı bir şekilde bumu yahu mecnunu deli eden, leyla hemen lafını yapıştırır,susun sultanım mecnunun kalbini incitmeyin zira siz bana mecnunun gözüyle bakmıyorsunuz. hakikaten biz sbebplere sahibinden fazla kaptırıyoruz kendimizi, mevlam mecunun leylaya duyduğu aşk kadar bizim kalbimizede kendi aşkını versin, |
Cevap: mecnun güzelmiş :) |
Cevap: mecnun Çok etkileyici bir paylaşım blue jaloon. Teşekkürler. actionsmile sivasyıldızı size de teşekkür ederim paylaşımınız için. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |