![]() |
Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik Merhabalar hepinize, Ben bunu izledim ve gülmekten yıkıldım. Sizinle paylaşmazsam olmayacaktı. Tavsiye ederim. Linki açın ve izleyin. Bir kadın ve Bir erkeğin maceralarını seyretmeyen kalmamıştır harhalde.... İşte bu kadının gitgel aklının vardığı son nokta... Adamın bir "Allahım sana geliyorum", dediği nokta var... khkh56 khkh56 khkh56 Aman tamam anlatmıyorum, siz izleyin... Hepinize sevgiler. Niye Beni Aramıyorsun ? - Komikizle.net |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik Süperr yaaa sen beni Güldürdün Allahta seni güldürsünn... :) :) |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik bir kadin bir erkek... bu bile yetiyor gulmek icin.. :)) tesekkurler. |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik Değil mi Matricim yahu. rezil de vezir de durumları yeterli oluyor. hahaha :))) Ha bu arada sana bir link göndereceğim ben. Bak iyi aklıma geldi. |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik Alıntı:
|
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik =))))paylaşımın için tşk. |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik Banyonun lambası yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye, ne demeli |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik :=)))))))) |
Cevap: Niye beni aramıyorsun??? Çoook komik çok güzel yaaaaa cilgin897paylaşım için teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 PM. |