![]() |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun yaaaaa bide kadınların bambaşka bi gezegenden geldiğini söylerler.yıllarca kadınlar ne ister der dururlar.aslında gerçekten kadınların içinde büyütemedikleri bir kız çocuğu vardır.bazen şımarır bazen nazlanır bazen küser ama hep ne istediğini bilir.güzel paylaşımınız için çok teşekkürler. |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun benim bülent'imde doğru yolu bulur inşallah:):)güzel hikayeymiş keşke herkesler bu kadar anlayışlı olsa ahh ahhh. |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun Pekiiii ben bu hikayeyi esime nasil ve ne zaman anlatmaliyim?? Evli erkeklerden cevap isterdim ama bu siteye uye oldugunuza gore sizlerde o yasli adam gibi duyarli ve ozelsiniz demektir... |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun Vallahi ben bekarım :)) ve çoğu şeyin farkındayım... |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun vallahı farkında olmak yetmıyo evlenınce degısıyorsunuz :))) |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun çok güzel paylaşım teşekkürler.kadınlar ve erkekleri anlamaya çalıştığım şu günlerde bu paylaşım cevaplardan biri oldu.............. |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun çok güzeldi teşekkürler |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun Bence güzel bir hikaye doğruluk payı var.Ama evlenince değiştiğimizi söyleyen arkadaş bunun nedenlerinden biri kızları bu konuda doyumsuz olmaları olabilirmi. |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun çok güzel bi hikaye teşekkür ederim25889 |
Cevap: ister evli olun ister bekar ama bu yazıyı mutlaka okuyun Güzel hikaye için teşekkürler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM. |