Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilgelik Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilgelik-hikayeleri/)
-   -   Kadınlar Cadı mıdır? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilgelik-hikayeleri/4631-kadinlar-cadi-midir.html)

bigci 02-09-2008 07:48 PM

Ynt: Kadınlar ''Cadı''mıdır ? [EVET]

kadınlar cadıdır kadınlar zehradır başıma her yerde bela oluyonuz banane yaa gidin giin aaaa korkuyom ben sizden sevincli

pisimbat 02-09-2008 08:13 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
kadınlar cadıdır kadınlar zehradır başıma her yerde bela oluyonuz banane yaa gidin giin aaaa korkuyom ben sizden sevincli

vallaaa benden kork derim pis tırmalarım blook 44

bigci 03-09-2008 03:10 AM

korkuyom işte o yüzden uzak duruyorum sevincli uzak dur benden teyze uzak dur stanistim ben bak sevincli

pisimbat 03-09-2008 01:30 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
korkuyom işte o yüzden uzak duruyorum sevincli uzak dur benden teyze uzak dur stanistim ben bak sevincli

yufff bide teyze diyo bana dlckrn sus oğlum konuştukça batıyorsun
ben ne satanistler gördüm vede tırmaladım

bak gelio patak 2600 44

bigci 03-09-2008 01:35 PM

imdatttttttt erkekler nerdesin yaaaa burda hemcinsinizi dövüyolar avrupa insan hakları mahkemesi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee imdattttt zorla adam dövüyolar yün yumak felan yokmu sen onla ugraşırken aradan sıvışıyım ben sevincli

pisimbat 03-09-2008 02:04 PM

neyse bukadar korku ve ders sana yeterli bence şaşkın

bigci 03-09-2008 02:05 PM

ablacımmm ben seni seviyorum :d iftara bize gelsene

(( yalakalık yapmıyorum dayak yemekden iyidir ))

cananderen 03-09-2008 02:48 PM

çok sevgili bigci, kadınlar cadı değildir.kadınlar şeytandır aslında.hatta şöyle de bir hikayesi vardır.aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım sana.adamın birine b,ir şişe emanet ederler.ve derler ki aman sakın açma içinde şeytan var.yüzyıllar boyu uğraşıldı onu bu şişeye tıkmak için.sakın açma.adam eve gelir.karısına olanı anlatır açmamsını söyler ve dışarı çıkar.kadın evde yalnız meraktan çatlamak üzeredir.nasıl bir şey olduğunu merak eder çok.ve şişeyi açmaya karar verir açmasıyla şeytanın kaçması bir olur tabi.kadın bu sefer de telaşlanır.ne yapacağım diye.veeeee allem eder kullem eder o şeytanı geri şişenin içine tıkar.adam eve gelir kadın olanı biteni anlatır.adam hayretler içerisinde.herkesin yüzyıllardan beri uğraşıp da ancak şişeye sokabildiği şeytanı kadının nasıl olup ta 5 dakikada yaptığına hayretler içerinde bakakalır.burdan çıkarılacak ders de şudur 1.si ne gelirse meraktn gelir.2.si de kadınlar hem meraklı hem şeytandır.tüm kadınlara sevgilerimleeeeee kiss3

fundas 23-09-2008 11:19 PM

Ynt: Kadınlar Cadı mıdır?

evet o hikayeyi ben de duymustum kadin sanirim seytani soyle sokuyodu siseye: sen bu siseden cikmis olamazsin diyodu seytan da ordan ciktim diyodu bole bole inatlasirlarken kadina gostermek icin siseye giriyodu seytan kadin da hemen sisenin agzini kapiyodu ama burdan kadinin seytan oldugu cikarilmaz ki ne kadar zeki oldugu anlasilir wave

elifi 06-10-2008 11:38 AM

Ynt: Kadınlar Cadı mıdır?

kadınlar cadıdır bu doğru tespit bana göre de .. erkeklerede buradan bir ipucu verilmiş aslında kadınları özgür bırakın sizin istemediğiniz gibi olmayacaklardır... :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM.