![]() |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) Foruma giriş yaparken bağlı kalmak istediğiniz süre yazar.Orada 60 vardır.60 dakika demektir.Dilerseniz o 60'i 360 yapabilirsiniz yada sürekli bağlı kal seçeneğini seçebilirsiniz. Bu seçeneklerin nedeni sizinle aynı bilgisayarı kullanan başka birisi varsa sizin üyelik isminizle foruma girmesini engellemektir. Diyelim ki direk foruma girdiniz yani 60 seçeneği ile girmiş oldunuz.Ve 58. dakikada mesaj yazmaya başladınız.Gönder tuşuna bastığınızda sürenüz dolduğu için forum sizi dışarı atar. Bunu engellemek için giriş yaparken 60 yerine 360 yazınız yada sürekli bağlı kal seçeneğini aktif kılınız.Böylece her girdiğinizde şifre yazmanız gerekmez.Forum ip numaranızdan sizi tanır. |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) Bu yüzden 4-5 tane mesaj gönderemedim foruma.Gönder tuşuna basınca giriş yap uyarısı veriyo bunu anladımda niye yazdığımız mesajı siliyo.Çok keyifli yazdığım bir yazı vardı birazda uzun olmuştu gitti hepsi çok keyifsiz,tatsız bir andı o an Şimdi göndere basmadan önce kopyalıyorum yazıyı. |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) Forumu tasarlıyanlar bunu güvenlik için yapmışlar.Diyelim ki sen bir cafe'desin ve 60 dakikaliğina oturdun.Çıkarken çıkış yapmayı unuttuğun aklına geldi...Ancak 60 dakika seçeneğini seçtiğin için forum şifre isteyecektir. Senden sonra oturan kişi senin isminle mesaj yazip gönderse bile mesaj gitmeyecektir. İşte bu tür güvenlik önlemleri bir taraftan iyi bir taraftan böyle sakıncaları var. Forumu üye haricine kapatınca böyle oldu . Dedğim gibi giriş yaparken sürekli bağlı kalı seçerseniz böyle bir sorun olmayacaktır. |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) bu ne güzel süpriz Atakan Beeeeyyy s456 f678h wave blissy çok güzel olmuş, harikaa ....... O kadar mutluyumki şu an. Allah'ta sizi mutlu etsin, ne muradınız varsa tümü gerçeğiniz olsun... AMİNNNNN |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) Ben biraz önce hayal mi gördüm?... kedi mi gördüm?..... gördüm mü?.... görmedim mi???????? 96 |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) Evet kedi olacak böyle maskotumuz günlük olarak mesajlar verecek duyurular yapacak falan:) Sürpriz kedi... |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) alk78 alk78 alk78 derty |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) sürpriz kediye cevap veriyorum kimse üzerine alınmasın :) teşşekkürler kedicik seninde yeni işin hayırlı olsun super super |
Foruma Giriş Yaparken(Yazdığım yazı gitmedi diyorsanız okuyunuz) hismiley i am here. thank im fine and you ? bu aralar pek giremedim foruma :) bu arada ingilizce hoşbulduk ne demek ? cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |