Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beyaz Masa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/)
-   -   telkin metinleri ?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/411-telkin-metinleri.html)

perun 13-11-2006 06:16 PM

telkin metinleri ??
 
merhaba arkadaşlar ben cook yenıyım bugun 2. günüm ve bu telkinlerin metinlerine nereden ulaşabilirim bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

hayatimdegisti 13-11-2006 06:37 PM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Sitenin ana sayfasinda telkin metinleri vardır.

cesaria 14-11-2006 01:37 AM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Telkinleri dinlerken ,içeriğini mutlaka ezbere bilmemiz veya dinlemeden önce okumamız gerekiyormu?
Hayatını değiştirmek isteyen arkadaşlar ilkdefa başladıkları zaman hangi scriptlerle ne kadar süre ile dinlemeleri gerekir ?
Yani kısaca birkaç kategoriye ayırıp birer reçete halinde yazarsanız sanırımki bilinçsizce dinlemekten daha iyi sonuç alabileceğimizi düşünüyorum..
Çalışmalarınıda kolaylıklar,emeğinize sağlık tşkler Atakan bey.
Saygılar

etf 14-11-2006 09:27 AM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Telkin metinleri site ana giriş sayfasında http://www.hayatimdegisti.com/portal adresinde her bölümün kendi içinde mevcut. Dinleme süresine gelince bir telkin için ortalama 70-80 kez bu da sizin dinlemeye ayıracağınız zamana bağlı. Telkinleri dinler iken yüksek ses olması gerekmez hatta başka müziklerde dinleyebilirsiniz, başka işlerle de uğraşabilirsiniz. İlk telkinler suçluluk duyguları ve ego güçlendirici olmalı. Daha sonra hangi telkine yönelik istek varsa o ilave edilmeli. Telkinleri içeriği ezberlenmesine gerek yoktur. İçerisinde ne olduğunu merak edenler için içerik verilmiştir. Aslında bilinmeden dinlenilse daha iyi sonuç alınır gibi.
Sevgi ve saygı ile...

xenon 14-11-2006 04:57 PM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Sayin site doktorumuz etf son cümlenizde telkin metinlerinin bilinmeden dinlenilmesinin etki derecesinde artmaya yol acabilecegini soylemissiniz(gibi kullanarak) dusun yorumunuzu detaylandirabilirmisiniz.Atakan bey daha onceki mesajlarinda kisinin telkin metinlerini ezberleyip bunlari tekrar etmesinin ve ozumsemesininde bir bilinc alti etkilesimi yaratacagini soylemisti?

hayatimdegisti 14-11-2006 06:55 PM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Ben ilk etapta ezberlenilmesini önermemiştim.Şöyle bir göz atılmasdında fayda var dedim.
Ancak telkinleri dinledikten sonra yani aylar geçtikten sonra olumlu düşünce halini devam ettirmek için içsel konuşma olarak bu telkinleri ezberleyip içinizden tekrar edebilirsiniz.
Telkin dinleme süresi olarakda her kişinin direnci farklı.Bazısı 3-4 günde sonuç alırken bazıları 2 hafta sonra ilk sonuçları almaya başlıyorlar.



etf 14-11-2006 08:47 PM

Ynt: telkin metinleri ??
 
Bundan kastım. Kişi de başlangıçta mesajları red edilmesini veya direnç oluşunun engellenmesidir. Bu tür olaylara insanların yaklaşımı "beni kimse kolay kolay etkileyemez, ben her şeyin farkındayım, ben herşeyi bilirim" mantığı ile olmakta ve genelde olumsuz olmaktadır. Herkes sizin gibi açık görüşlü veya değişime açık olmayabilir. İnsan ilişkilerinde olduğu gibi insanların olaylara yaklaşımında da ilk intiba önemlidir.
Yeterli zemin ve gelşim sağlandıktan sonra tabii ki Atakan beyin dediği gibi içsel konuşma yapılabilir. Hamur bile kıvama gelmeden ekmek olmaz....
Sevgi ve saygı ile....


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.