![]() |
Forum Kategorileri Forum kategorilerinde düzeltmeler yapilacaktir.Bazi gereksiz kategoriler kaldirilacak yeni kategoriler eklenecek bazi kategorilere ise ek başlıklar eklenecektir. Eklenmesi düşünülen kategoriler Hamilelik, Güzellik ve Bakım ,Aşk ve İlişkiler... Sizlerinde bu konularda ki önerilerinizi bekliyorum. |
Ynt: Forum Kategorileri böyle bir düzenlemeye çok ihtiyacımız vardı super açacağınız başlıklar daha düzenli olabilmemiz için gayet hoş gözüküyorlar.. aramızda bebekleri yada çocukları olan arkadaşlara da alt bölümler kazandırarak onların da sorunlarının ve bilgilerinin aktarıldığı bir alt başlık eklenebilir.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Forum Kategorileri idea3 yeni açacağımız kategorilere hayvan hakları bölümünüde ekleyebilirmiyiz acaba... bir de çevre koruma... ya da yaşam hakkına saygı (başka önerilere açığım 4897 ) diyip alt kategoriler oluştururuz ne dersiniz.. dusun bu durumla ilgili bir çok ciddi konular serbest kürsü altında yok olup gitmekte... sad456 thumbsanim böylelikle onlarıda bu gruplara taşır daha kalıcı olmasını sağlarız... blissy pc05 teşekkürler... utananadam |
Ynt: Forum Kategorileri http://www.asksatosu.com/forum/image...ATLI%20(1).gif ben bu smiley in birde güzel bir melek smileyinin aramıza katılmasını istiyorum lütfennnnnn nolurrrr... utananadam |
Ynt: Forum Kategorileri Alıntı:
|
Ynt: Forum Kategorileri azcıkta oyun olabilirmi 44 oyun bölümümüzde olabilirmi arada oda lazım |
Ynt: Forum Kategorileri Oyun bölümü düşünmüyoruz şu an için sadanim Piyango oyunumuz var ya :) u859 |
Ynt: Forum Kategorileri teşekkürler sevgili adminim... hayvanları koruma klübümüz katkılarınızla faliyete geçti... blissy cat22 forumumuzu düzenleme ve güzelleştirme çabalarınız harika bir şekilde devam ediyor... thumbsanim ellerinize ve emeğinize sağlık diyorum... bide çevremizi koruma veya doğaya saygı klübü yada aklınıza gelen başka güzel bir isimle bir bölüm açılışı daha yapsanız 25889 harika olacak.... wave bu arada yoğunlupunuzu hafifletmek adına modaratörler olarak ne gibi yardımlarımız olabilir acaba size.. dusun başlıkları takip ederek eski mesajları taşımaya çalışıyoruz... umarım azda olsa faydamız oluyordur... terli345 çok yorduk sizi bu aralar... alk78 sevgiler... actionsmile |
Ynt: Forum Kategorileri Teşekkür ederim Shamanic... Zaten fazlası ile yardimci oluyorsun.Forumda ilgisiz yerde bir çok başlık açılmış.Artık onları hep beraber taşıyacağız.İler ki günlerde yeni projelerimiz olacak.Bu konularla ilgili sizlerden yardim isteyeceğim.Hep beraber daha zengin içerikli bir forum yaratacağız. |
Ynt: Forum Kategorileri bir önerim olacaktı.. utananadam bilim ve teknik ile ilgili makaleler farklı başlıklar altında dağınık duruyor... acaba bunları bir kategori açıp oradamı toplasak... dusun birde avatar bölümümüzde durumumuzu belirten smileylere yılan ve akrep eklemek mümkün olur mu 12389 sevincli terli345 teşekkür ederim... ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |