![]() |
Nick Değişme Forumun eski halinde nicklerimizi istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk. Sistem değişince nickler ilk haline döndü. Acaba bu özellik tekrar foruma eklenecek mi? |
eski forum daha güzeldi, ben nickimi değiştirmek istiyorum... |
Eeoo şey bende değiştirmek istiyorum :) |
merhabalar .. atakan bey forum ayarlarını kontrol etti ama diğer forumda olduğu gibi sizlere rumuz değiştirme yetkisini veremedik.. açıkcası isimlerin değiştirilmesi biz forum arkadaşlarınızın zorlanmasına neden oluyor.. y789 akşam canım cicim dediğimiz arkadaşlarımıza ertesi sabah "aaa foruma yeni dost gelmiş" diye bakıyoruz ... wave verilmiş hak geri alınmaz derler.. bunu düşünerek eski forumda ki rumuzuna alışkın olanlar ve şu anda ismini değiştirmek isteyenlere yardımcı olmaya çalışacağım.. bana özelden bir kaç alternatif belirterek mesaj atın lütfen.. farklı alternatif istememin sebebi eğer seçtiğiniz rumuz kayıtlı ise ikinci alternatifinizi tercih edeceğim için... birde türkçe karakter kullanmazsanız harika olur... bazı eklentileri kullanırken problem yaşamanıza sebep olabiliyor.. rumuz değişikliğinden sonra arkadaşlarınıza bu sayfadan eski ismim ve yeni ismim olarak ta kendinizi tanıtırsanız minnettar olurum.. şimdi kalıcı olacak olan harika rumuzlarınıza karar verelim.. ne kadar çok şey istedim.. mit e ajan olacak olsanız daha az taleple karşılaşırdınız sevincli sevgiler.. kiss3 |
Yönettiğim forumda Rumuzun altında isim soyisim yazılacak bir alan mevcut tıpkı hangi şehirden olduğumuzu yazdığımız gibi bir alan.. Böyle birşey mümkün olsa oraya eski rumuz yazılabilir karışıklık önlenir misal.. |
Slm Ben eski lailaminor. Yaklasik 1 aydir anasayfaya girebiliyor ama foruma giremiyordum. Siteye kaydolurken verdigim mail adresimi kullanamadigim icin yeni sifre de alamadim. Bu yuzden yeni bir isim ve sifre ile kaydolmak zorunda kaldim. Tekrar merhaba... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 AM. |