![]() |
Kıymetlilerimiz Hayvanlarla ilgili bir bölüm olsa çok iyi olucak gibime geliyo sitede.Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz ama ben görmek isterim doğrusu.Sevgilerimle... |
Kıymetlilerimiz Tabiki çok güzel olur.Hayvan sevgisi bambaska.Mesela her iş bitişi (ayrıca ben kasabım da)bir kedi geliyor ve miyavlıyor.üstelik yakında yavruları olacak.Ona ellerimle et veriyorum.Çok degişik bir duygu .Herkese tafsiye ederim |
Kıymetlilerimiz Sitemizde kedi fobisi köpek fobisi gibi alt başlıklar var..Aslında bu konu başlıkları altında paylaşım yapılırsa konumuz ilede ilgili olmuş olur. hismiley |
Kıymetlilerimiz Biliyorum ama bu konunun sadece "fobi" konu başlığı altında kalmasına gönlüm razı gelmedi dillendirmek istedim.Yine de sağolunuz,sevgiler... |
Kıymetlilerimiz Fobi başlığı altında olursa daha güzel ve anlamlı olur.Bu hayvanlardan korkanlarda faydalanırlar.Alt başlık fobi ancak içinde ayrı başlık açabilirsiniz. wink77 |
Kıymetlilerimiz Aynı fikirde olmamıza sevindim sevgili Ayşe;benimde dünyalar şekeri bi kedim var superİyi pazarlar,sevgilerimle... actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |