Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beslenme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beslenme/)
-   -   Dereotunun Faydaları... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beslenme/9541-dereotunun-faydalari.html)

suzzy 03-06-2008 07:38 PM

Ynt: Dereotunun Faydaları...

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Afiyet olsun mücevher...
Dereotunu yemeklerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı yersen iştahı azaltıyor.Tv de Prof.İbrahim Saraçoğlu söylemişti.Bende 1 kere denedim evet işe yarıyor.Bak sana yazarken aklıma geldi.Ayrıca tiroid hastaları tedavilerinin yanında 3 ay boyunca hergün sabah öğle ve akşam yemeklerden önce 1 yemek kaşığı dereotu yerlerse bu hastalığa çok iyi geliyormuş.

ayyy.anca gelebildim...bugün bir ara elektriklerimiz kesildi...uzun süre giremedim siteciğime...

biraz önce aktara uğradım 5 çeşit ot aldım bulara maydonoz ve dereotu ekleyip sıcak suda biraz beklettim... bisiklet zayıflamak için diyetle birlikte bitkilerdende destek alıcam...

ve şimdi keyifle bu çayı içiyorum...yaklaşık iki aydırda yeşil çay dışında bir şey içmiyordum bununlada destekliycem şimdi...

suzzy 03-06-2008 09:58 PM

haa...bu arada karnı acıkan arkadaşlar...forum mutfağımızı bir gezin derim ben size... girlhaha

MuminOKAN 03-06-2008 10:02 PM

birazdan eve gidince yapacağım. da eve gitsem bi. smiliyface

duru79 03-06-2008 10:23 PM

suzzycim sen beni komplekse soktun şimdi sadanim ben senin resmini gördüm ve hiç kilolu değilsin sen kilolu sayıyorsan kendini ben neyapim? 4897 ayy istanbul buluşmasına gelmesem mi neyapsam? dusun şaka şaka 44 gelirim hani şu eski filmlerde kadınlar bellerini ince göstermek için elbilerinin üzerlerine ipli korseler giyiyorlar ya onlardan giyerim artık nefessiz kalırsam siz kurtarırsınız 44 kurtarırsınız değil mi? blissy blissy blissy
ayyy.anca gelebildim...bugün bir ara elektriklerimiz kesildi...uzun süre giremedim siteciğime...

biraz önce aktara uğradım 5 çeşit ot aldım bulara maydonoz ve dereotu ekleyip sıcak suda biraz beklettim... bisiklet zayıflamak için diyetle birlikte bitkilerdende destek alıcam...

ve şimdi keyifle bu çayı içiyorum...yaklaşık iki aydırda yeşil çay dışında bir şey içmiyordum bununlada destekliycem şimdi...

[/quote]

suzzy 03-06-2008 10:30 PM

şekerim sen bakma bana...

benimki birazda mesleki takıntı...1,5 metre olunca insan kaldırmıyor bünye.. sevincli

ha bak bunun için gelmiycem dersen ben başlamıyayım diyete...sen yeterki gel gülüm... blissy blissy

annen nasıl oldu bu arada durucum...merak ettim anneni canım... dusun

duru79 03-06-2008 10:47 PM

Suzzycim annem maaşallah çok iyi,tıkanıklık yok ve bugün markete alışverişe bile gitti(tabii bişey taşıması yasak 1 hafta)
sen bana bakma keyfine bak...sadece senin kilo vermeye ihtiyacın olmadığını söylemek istedim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM.