Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beslenme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beslenme/)
-   -   Çörekotu Kokusu Baş Ağrısına İlaç... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beslenme/13159-corekotu-kokusu-bas-agrisina-ilac.html)

comte 01-09-2008 07:16 PM

Çörekotu Kokusu Baş Ağrısına İlaç...
 



http://image.haber7.com/haber/haber7...9073923689.jpg


Mutfaktaki baharatlar arasında yer alan ve çörek otu, egzama ve sedefte kullanılan en eski besinlerden olduğu gibi kokusu ile başağrısına da iyi geliyor.

Yalnızca 'mutfaktaki baharat' olarak görülemeyecek kadar geniş yelpazedeki hastalıklarda kullanılan çörek otu, egzama ve sedefte kullanılan en eski besin takviyelerinden biri.Almanya'da ve Mısır'da ilaç olarak kullanımı çok yaygın. Vücuda dinçlik ve kuvvet veren, bağışıklık sistemindeki düzensizlikten kaynaklanan alerji ve romatizmayı geçiren çörek otunun en büyük özelliği koklayınca baş ağrısını gidermesi.

Hazmı kolaylaştırıp, mide ve bağırsak gazlarını gideren bu şifalı bitkinin tütsüsü nezleye de bire bir... Suyu sivilcelere sürülürse iyi geliyor..



S.Sevgi Akca 20-01-2009 08:39 PM

Çörek Otunu bende kullanmaktayım. Çok yararını gördüm. Kendimde hissettiğim en belirgin özelliği çörek otu yediğim zamanlar gözlerimin akı bembeyaz oluyor. Ayrıca çörek otu hakkında daha ayrıntılı bilgi için Çörek Otu'nun Faydaları, Yağı ve Kullanımı Hakkında Kapsamlı Bilgiler sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Çörek Otuna adanmış bir sitedir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.