Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beklentileriniz/)
-   -   Eskisi gibi olmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beklentileriniz/620610-eskisi-gibi-olmak.html)

Antix 28-01-2012 12:29 AM

Eskisi gibi olmak
 
Arkadaşlar hepinize merhaba ...


Benim beklentim ;

Artık duygusuz biri oldum ne ağlıyorum ne gülüyorum uzun zamandır boşluktayım . Sadece birisi güldügünde somurtmaym diye gülüyorum başka elimden birşey gelmiyor . Çok kötü bunalımlar gçirdim . İnancım olmasa r edecektim o durumlara geldim .

Artı bide üstün görme var bende onu atlatmak istiyorum . Aslında çevremdekilerin bana karşı davranışlarından dolayımı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bunu atlatmak istiyorum .

Bana birisi birşey anlatırken karşımdakinin ne anlattığını dinlemiyorum pek fazla önemsemiyorum sadece cevabımı bana uygun biçimde nasıl versem diye düşünüyorum onuda veremiyorum zaten çünkü bu ben ben değilim . Karşımdaki ile konuşurken gözlerimde yalandan mutluluk kendime güven duyduğumu belirtmeden duramıyorum . Aslında öyle olması lazım .
Ama yalandan değil tamamen içten gelimsel şekilde .Başkaları benim hakkımda ne düşünür diyerekten iç sesim susmuyor .

Bundan bi kaç yıl öncesine kadar çok iyiydim hani herkes hayatta bi yere gelmek ister ya bende tam onu yakalamıştım . Kısa sürdü ama şöyle özetleyeyim kendime duydugum güven topluluk karşısında rahat konusmam özgüvenim , hayata bakış açım , pozitif enerjim , göz temasında rahatlıktan öte karşı tarafı illaki etkilerdim , doğallığım vs vs..on numara idim . Ama şimdi öylemi berbatım hiç istemediğim bir durumdayım . Yapmacık bir insan oldum yazdıklarımın tam tersi var bende hatta sosyal fobide başlamıştı ama o geçti çok şükür onu gönderdim . Benim beklentim ben bunları yaşamış birisi olarak eskisi olmak istiyorum ama malesef olamıyorum . Sizce Olabilir miyim ? Atakan Bey sizdende yardım , öneri bekliyorum . Şimdiden teşekkürler ...

2 hafta ego sucluluk dinledim . şimdi 1 haftadır da ego kendine güven mutluluk dinliyorum çok nadirde olsa pozitif bakabiliyorum hayata önceden onuda yapamıyordum .

kutayhun 28-01-2012 01:21 AM

Cevap: Eskisi gibi olmak
 
bol bol ego güven ve kendine güven dinle eğlenceli müzikler dinle
mesela
Ozan Doğulu feat. Atiye - Aşkistan Orjinal Yeni Video Klip 2011 - YouTube

Antix 31-01-2012 04:27 PM

Cevap: Eskisi gibi olmak
 
İşte sıkıntı orda kardeş her gece dinliyorum Ego + Sucluluk 2 hafta , Ego + Kendine güven + Mutluluk 1 hafta , şimdide Başkalarının düşüncelerini önemsememe + Topluluk + Ego + Erteleme ve günde 1 defa da depresyon dinliyorum 4 .hafta bitcek ve ben hala mutsuzum hayatla küskünüm . İlk dakikalarda etkisini hissetmiştim . Ama şimdi sadece göz teması etkisi var . o yüzden neden bu kadar etkisinin geciktigini anlayamadım .


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.