![]() |
bunlarda benim beklentilerim
|
Cevap: bunlarda benim beklentilerim ohhh...bu beklentilerin seni sen yapacak çok güzel bir geleceğe taşıyacak mükemmel beklentiler..geleceği düşündüğümde korku duymamak cümlesi fazlalık olmuş.geleceğe güvenle bakmak bu isteğini anlatır gibime geliyor..sevgiler.. |
Cevap: bunlarda benim beklentilerim evet haklısın bluegirlx fazlalık olmuştuh788 umarım bu isteklerim gerçekleşir.çok zor bi ihtimal gibi gözüksede sad456 peki ya sen beklentilerine ulaştınmı? ne kadar zamandır telkinleri dinliyosun? sevgiler...:zpzp: |
Cevap: bunlarda benim beklentilerim Alıntı:
evet beklentilerime her geçen gün ulaşıyorum ulaşıp hayatıma yeni beklentiler ekliyorum.gelişimim böylelikle her geçen gün artıyor.. ben ego ve suçluluk telkinleriyle kendime çok şey kattım..mutlu bir evliliğim var artık..bu sadece gelişimimde bir parça..benim olan herşeye olacak herşeye şükretmeyi öğrendim telkinleeri dinleyerek..bilgi sınırsızz..bilgi her yerdee..gerektiğinde ve yeterli olduğumuzda alıp kullanacağız..kullanıyorumm..sevgiler.. |
Cevap: bunlarda benim beklentilerim ne kadar güzel senin adına çok sevindim.evet bilgi her yerde ve sınırsız.benim burda olma sebebimiminde tesadüf olmadığını düşünüyorum.artık kendi özüme ulaşma zamanım geldi. her gününün bir öncekinden güzel olması dileğiyle. sevgiler...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |