![]() |
Daha Canlı Müzikler İyi Günler. Güzel bir site. Tebrikler. Telkinli mp3 ler de güzel ama sürekli dinlediğimde sıkıcı olabiliyor. Daha hareketli, insaları motive eden müziklerle bu kayıt yapılırsa daha güzel olmaz mı? Tabi bi öneri sadece. Müzik insanın ruhunu rahatlatan bir araç, birde haraeketli şarkılar ile bu telkinler yapılırsa daha hızlı bir sonuç alınabilir diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim. |
Ynt: Daha Canlı Müzikler Yapilabilir tabii ki ancak telif sorunu olmayan parçalar bulunması gerekiyor.Sizin bu şekilde bulduğunuz telif hakkı olmayan parçalar olursa paylaşırsanız tabii ki değerlendiririz. |
Ynt: Daha Canlı Müzikler Aşağıda vereceğim şarkıları, çoğu kimse beğenerek ve severek dinleyecektir eminim. Oldukça rahatlatıcı motive edici müzikler. Telifle ilgili de herhangi bir sorunları olmadığını düşünüyorum. Bond................... Victory Michael Jackson.... Smooth Criminal Loreena McKennitt . Santiago Bu bölüme bir kaç tane daha daha şarkı ekleyecektim ama beceremedim. 4897 Nasıl ekleneceğini tarif edebilirseniz ekelerim. Bunlar bence hoş parçalar. Bu ve buna benze parçalar, ilgilenirseniz yazabilirim. İyi Çalışmalar. |
Ynt: Daha Canlı Müzikler bencede biraz değişik ve canlı müzikler eklleyin artık hep aynı müzklerden fenalık geldii sevincli |
bence de rock fena olmazdı hani:)))guitarnapalım öss işte klasik muzik bile dinliyoruz onun içinşaşkın |
Cevap: Daha Canlı Müzikler Dexter(yabancı dizi) film müzikleri insanı sakinleştiriyor, bunlardan telkin yaparsanız telkinlerin daha faydalı olacağına inanıyorum. |
Cevap: Daha Canlı Müzikler woww rock ıstıyolarr :) aslında bunu sevdım bee sımdıdıı |
Cevap: Daha Canlı Müzikler wow rock ıstıyolarr..bu degısık geldııı sevdımm bu rock telkınıı beaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 AM. |