![]() |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Çok haklısınız kendimle ilgili olmayan konularda bile suçluluk duygusunu tüm şiddetiyle yaşıyorum.Dünden beri söylediğiniz telkinleri dinliyorum.İlginiz için teşekkür ederim. |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Alıntı:
|
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum mrb:) doktor degilim ama normal korkularin insan hayatinda olmasi yasamin bir parcasi dogalligi olarak bilinir ama ileri derece korkular dogalliktan cikar imkanin varsa psikolog destegi al derim hersey gölnünce olsun mutluluk pesini birakmasin.... |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ederim.Evet son birkaç yılda yaşadığım şeyler kaldırabileceğimin çok üstündeydi.Sürekli iyi kalpli olduğum için sürekli iyi şeyler yaptığım için bunlar başıma geldi.Sürekli taşlanmak beni yıprattı.Meyve verecek hal bırakmadılar bende.Yorgun düştüm ama küllerimden doğmak istiyorum.Yepyeni ışıl ışıl sizin sayenizde başarmama ramak kaldı. Başka yorumlarda bekliyorum:) |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum selamlar. düşüncelerimizi korkuya değilde mutluluğa odaklasak? mutluluğu seçsek? "nasıl olurdu?" sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Mutluluğa odaklayabilmek için burdayım:) Sizlerin sayenizde başaracağım:) |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Alıntı:
|
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Tamam canım.Mutlaka paylaşıcam.Yorumların için teşekkür ederim:) Kuantum düşünce gücünden bahsetmişsin biraz daha anlatırsan çok memnun olucam:);) |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Böyle bir durumla karşılaşıldığında 'neyi hatırlıyoruz' sorusu doğru cevaplandığında çözüm gelir. Bizi bu durum (korku:redediş) için tetikleyen nedir veya bizi bu durum içine alan nedir?. Bize karşı yapılan tavır ve davranışların kaynağını ancak içimizde bulabiliriz. Biz nelere tepki veriyoruz ,neden. BİZ KİMİ ,NEDEN SUÇLARIZ.NEYİ KABULLENEMİYOUZ,NEDEN? SUÇLANMAKTAN HOŞLANMAZKEN BAŞKALARINI SUÇLAYARAK KENDİMİZİ RAHATLATIYORUZooo67. Döngüler ve kaynaklar arkadaşlar. Bugün yaşadıklarımız aslında daha önce başlattığımız 'ilk hareketin devamıdır' Bunun zamanını hatırlayamayabiliriz.Ama bunu bitirebiliriz.(dönüştürebiliriz) Suçlamaların ,suçlayanları, 'SUÇ UNSURUNU' affedip bağışlamak. Kendimizi ve diğerlerini HEPSİNİ bağışlamak yrl78 sevgiyle,nurten |
Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum Döngüler sadece bu yaşamımızla yeterli değil. Çok küçük yaşlarda bile yaşanılan deneyimlerde de diğer(daha önceki)yaşam(kurgu)ların devamlılığı ve döngüleri söz konusu. Diğer yaşamlardan gelip devam eden olgular!. Daha küçük yaşta bile bazı çocuklarda belirli kalıplar var olduğunu (yerleşmiş kişilik) görebiliriz. Hepimiz bir bütünün parçalarıyız olgusunda hepimizde aynı potansiyel vardır.Sadece belirli bir unsurun ortaya çıkması (hayat bulması)için ona uygun ortamın sağlanması gereklidir. Her birimizin bu yaşamındaki hikayesini (gelişimini,oyununu) yaşayabilmesi için 'ona uygun ortamda ' doğarız.Yani başlama noktası (aile,çevre)bizim kurgumuza uygundur. VE OYUN UYGUN ORTAMINDA BAŞLAR.................................. Uygunluk tamamlandığında (bazen yıllar alır) BİZİM GERÇEK ROLÜMÜZÜ oynamamıza hazırdır. OYUN SİZİN ve PERDE alk78 sevgiyle,nurten |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM. |